Cele 3 zodii care vor avea cea mai fericită săptămână din an! Vin vești foarte bune. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

28 nov. 2022
Cele 3 zodii care vor avea cea mai fericită săptămână din an! Vin vești foarte bune. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

HOROSCOP.Începem o săptămână încă norocoasă și bine ar fi să profităm de aspectele ei. Cu atât mai mult cu cât, după 10 Decembrie lucrurile nu vor fi tocmai roz, pentru toate zodiile, anunță astrologul Maria Sârbu, care realizează în fiecare săptămână pe pagina ei de Youtube horoscopul complet pentru toți nativii.

Ziua de 30 Noiembrie, de Sfântul Andrei este una bună pentru toată lumea și ne putem bucura cu toții de oportunități. La fel și din 2 Decembrie, vești bune pentru toate zodiile. Dar atenție mare la iubirea toxică tot pe 30 Noiembrie! Sunt șanse să intrați în relații complet nepotrivite.

Previziuni complete cu Maria Sârbu pentru toate zodiile

Maria Sârbu a prezentat pe larg previziunile pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. Renumitul astrolog a oferit informații extrem de interesante pentru fiecare nativ în parte, pentru fiecare zi a săptămânii. Toate detaliile mai jos.

Cele mai fericite zodii ale săptămânii: Vărsătorul pentru că începe vindecarea, Balanța, pentru că după zeci de ani își recuperează puterea și Fecioara pentru că devine mai romantică decât a fost vreodată!

Semnele cele mai încercate: Taur și Scorpion. Iar zilele cele mai greoaie: 1, 3 și 4 Decembrie.