Dacă ești în căutarea unei rețete de șnițele, te-ai oprit unde trebuia. Rețeta de șnițele a lui chef Cătălin Scărlătescu este una extrem de delicioasă, dar și rapidă.
Chef Cătălin Scărlătescu a folosit această rețetă pentru a câștiga amuleta în sezonul opt al emisiunii „Chefi la cuțite”, iar acum o împărtășește cu toată lumea.
Înainte să ne apucăm de treabă, trebuie să pregătim toate ingredientele de care avem nevoie. Așadar, pentru a pregăti cea mai bună rețetă de șnițele din lume vom avea nevoie de:
Acum că avem totul pregătit, începem să tăiem carnea în formă de șnițele – mărimea va fi după placul nostru. Ulterior, într-un vas pregătim un amestec de unt, smântână de gătit și trufe (sub formă de fulgi au pudră).
După ce am terminat amestecul, dăm bucățile de carne cu sare, piper și ierburi aromatice, apoi le scufundăm în amestecul pe care tocmai l-am terminat. Bucățile de carne le vom da prin fulgi de porumb, zdrobiți cât mai fin, apoi le vom prăji într-o baie de ulei.