Cele mai prefăcute zodii. Au momente de falsitate maximă. Mihai Voropchievici a prezentat top 3 din HOROSCOP

30 oct. 2021
Cele mai prefăcute zodii. Au momente de falsitate maximă. Mihai Voropchievici a prezentat top 3 din HOROSCOP

HOROSCOP. Mihai Voropchievici este cel mai popular numerolog din România, dar și un foarte bun astrolog. Horoscopul Runelor, pe care-l prezintă în fiecare sâmbătă seară la Antena 3 este așteptat de milioane de români, care vor să afle ce le prezic astrele pentru săptămână care se anunță plină de evenimente.

Mihai Voropchievici are o emisiunea săptămânală la Antena 3, alături de Lidia Fecioru și moderatoarea Cătălin Porumbele și pe lângă previziunile runelor, acesta vine și cu alte informații interesante.

Într-un din intervențiile sale a făcut un top al celor mai prefăcute zodii. Cele care pot fi foarte false și înșelătoare, însă nu tot timpul. Adică nu trebuie pusă o ștampilă în acest sems.

„Dacă toată lumea ar fi numai cu calități pozitive atunci nu ar mai da laptele în foc, nu ți-ar mai țiui o ureche, nu ți s-ar mai zbate un ochi, pentru că nu ar mai vorbi nimeni de tine, nu te-ar mai pomeni și ar fi totul monoton. Minunile astea se întâmplă cu câteva zodii care au din nativitate ceva negativ cu care ies în față: prefăcătorie, minciună, stilul acela de a înflori lucrurile”, a explicat Mihai Voropchievici.

Cele mai prefăcute zodii

Numerologul a făcut top 3 zodii cele mai prefăcute, însă se aplică în special când vine vorba de doamne și domnișoare. Așadar ceilalți nativi trebuie să ia aminte și să fie cu băbare de seamă.

GEMENI – Femeile din zodia Gemeni sunt unele dintre cele mai înșelătoare, prefăcute persoane, pentru că sunt dispuse să se folosească de absolut orice resurse, doar pentru a-și atinge scopul. Calcă pe orice fără niciun resentiment. Vizează doar victoria, iar pentru asta se prefac enorm.

BALANȚĂ – Nici doamnele și domnișoarele din zodia Balanței nu sunt mai prejos. Ele sunt dominate de un soi de mândrie și de prefăcătorie cu ajutorul cărora pot câștiga teren și un avantaj pentru a-și atinge obiectivul suprem. Trebuie precizat că apelează la orice mijloace cu scopul de a face dreptate și a mișca lucrurile mai repede.

PEȘTI – Nativele din  zodia Pești încearcă din răsputeri să fie drăguțe și atente cu toată lumea. Ca profil sunt bune la sufllet și nu vor să supere pe nimeni. Însă au tendința și de a se preface și a minți pentru a ajunge acolo unde și-au propus.