Cele trei zodii care vor primi noroc divin! Reușite mărețe pe toate planurile. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

18 ian. 2023
Cele trei zodii care vor primi noroc divin! Reușite mărețe pe toate planurile. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

HOROSCOP Maria Sârbu. O săptămână dominată de multe surprize, plăcute sau mai puțin plăcute. După foarte mult timp, zodiile ies din blocaje și se vor simți eliberate de presiune. Desigur asta va veni la pachet și cu noi griji pentru parte dintre nativi, însă alții vor simți că zboară spre împlinirea viselor.

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul complet pentru săptămâna 16-22 ianuatie  și a analizat în detaliu ce se va întâmpla în fiecare zi cu fiecare zodie în parte. Previziunile ei sunt de fiecare dată extrem de exacte, iar pentru detalii ample, puteți urmări clipul de mai jos. Ea postează în fiecare sâmbătă, pe contul ei de Youtube, horoscopul pentru săptămână în curs.

Previziuni pe scurt cu Maria Sârbu pentru 4 zodii

Leu
Dacă vrei să-ți aduci un plus de bucurie în viață trebuie să te desprinzi din toate relațiile toxice. Mai ales de persoanele care te provoacă și te fac să-ți pierzi timpul. Proiecte noi în doi și vești bune în dragoste!

Fecioară
Munca și cariera sunt mereu în joc pentru tine. De această dată, începutul de an te vrea mai prezent în online! Și în plus te ghidează către dezvoltarea dexterității! Prieteni noi la serviciu.

Balanță
Calmul de acasă îți umple viața și prietenii te vor scoate din stres. Vei avea mai multă distracție decât în ultimele luni și vei respira cu sufletul. Șanse de copii pentru cei dornici!

Scorpion
Un eveniment surpriză te va ridica în funcție. Susținerea cuiva important va conta mult în acest pas! Ai nevoie de dialoguri la subiect și veștile bune încep să curgă. Dar, trebuie să te întorci către cei dragi și familia are nevoie de tine!