Citește-ți ultima cifră din CNP acum! Mihai Voropchievici a dezvăluit ce destin vei avea în funcție de aceasta

08 nov. 2021
Citește-ți ultima cifră din CNP acum! Mihai Voropchievici a dezvăluit ce destin vei avea în funcție de aceasta

Toată lumea știe ce este Codul Numeric Personal, numărul unic aflat pe cărțile de identitate ale fiecăruia dintre noi. Dacă majoritatea acestor nume au o semnificație simplă, nu același lucru se poate spune despre ultima cifră din CNP. Aceasta este o cifră de control, însă numerologul Mihai Voropchievici are o altă explicație pentru semnificația acesteia.

Explicația oficială este că ultima cifră este una de control și se află în relație cu toate celelalte 12 cifre ale CNP-ului, aceasta calculându-se într-un mod special.

Pe de altă parte, numerologul Mihai Voropchievici a spus la Antena 3 că acest număr are de fapt o altă semnificație. El a precizat că aceasta reprezintă amprenta noastră energetică și diferă în funcție de cifra care apare pe act, de la 0 la 9.

Semnificația cifrei 0

Cifra 0 este una cameleonică, spune Mihai Voropchievici, având capacitatea de a scoate în evidență numărul lângă care se atașează. El spune că în acest caz se ia în considerare cifra anterioară și valoarea acesteia. Dacă de exemplu CNP-ul se termină în cifrele 90, atunci vom lua interpretarea de la cifra 9.

Semnificația cifrei 1

Cifra 1 este atribuită unei persoane puternice și sigure pe ea, care pune mare accent pe independență și individualism. Aceste persoane vor putea depăși orice obstacol le apare în cale și vor duce lucrurile la bun sfârșit. De cele mai multe ori, va găsi singur soluțiile potrivite, dar nu va refuza ajutorul cuiva. Este o persoană pozitivă și optimistă. De asemenea, are standarde înalte și așteptări asemănătoare din partea celor din jurul său.

Semnificația cifrei 2

Persoanele care au ultima cifră 2 sunt echilibrate și puternice, dar ceva mai nesigure decât cei cu cifra 1. De multe ori va avea nevoie de ajutorul altor persoane care să-i acorde sprijin pentru că nu are întotdeauna încredere în forțele sale. Pe de altă parte, sunt persoane fidele și prieteni de nădejde.

Semnificația cifrei 3

Cifra 3 este reprezentativă pentru persoane cu suflet mare și o bunătate nativă. Aceștia sunt veseli, iubesc viața, oamenii din jurul lor și nu vor ezita să sară în ajutorul cuiva. De asemenea, sunt buni comunicatori și nici arta nu este departe de sfera lor de interese. Pe de altă parte, un aspect negativ poate fi acela că vor să experimenteze pe pielea lor. Nu în ultimul rând, pun mare preț pe libertatea lor, care o consideră de neprețuit.

Semnificația cifrei 4

Cei cu cifra 4 la final de CNP sunt emoționali, sensibili și iubesc stabilitatea. Au un talent nativ de a se înconjura de frumos și de a face ceva frumos în viață. De asemenea, ei pun mare preț pe cultură şi educaţie şi pe valorile tradiționaliste. Partea negativă este că nu prea doresc să își asume riscuri, mai ales când vine vorba de bani. Întotdeauna când intervine partea financiară acești oameni nu se vor hazarda în decizii.

Semnificația cifrei 5

Cifra 5 este pentru persoanele misterioase, introvertite și cu un intelect aparte. Sunt plini de idei și viziuni, dorind încontinuu să se dezvolte și să învețe lucruri noi. Sunt flexibili în fața schimbărilor, iar în ceea ce privește dragostea o pot găsi și pe meleaguri îndepărtate. Nu în ultimul rând, cifra 5 este reprezentată de o curiozitate de neîngrădit.

Semnificația cifrei 6

Cifra 6 este caracterizată de o energie compleșitoare. Sunt persoane foarte afective pe care ți le dorești mereu alături și nu te vei plictisi niciodată în prezența lor. Au un mare succes în meseriile care țin de interacțiunea dintre oameni, în care îi coordonezi, îndrumi și chiar conduci pe aceștia. Un defect este că se enervează destul de repede, chiar dacă nativ evită conflictele și disensiunile.

Semnificația cifrei 7

Persoanele cu cifra 7 la final de CNP sunt meditative, cu o capacitate mare de analiză. În același timp, aceștia sunt logici și raționali, fiind atrași de tot ce înseamnă spiritualitate şi tot ce înseamnă psihic şi paranormal. Datorită acestor aspecte sunt foarte buni pentru domenii precum cercetare sau analiză. În plus, această categorie iubește liniștea totală și liniștea sufletească.

Semnificația cifrei 8

Cifra 8 este caracterizată de noblețe și delicatețe sufletească rar întâlnită. Pun suflet în tot ceea ce fac și sunt foarte responsabili la locul de muncă. În același timp spiritul de aventură al acestor persoane iese de multe ori la suprafață și au parte de noroc în viață. În dragoste vor trece prin momente dificile până își vor găsi partenerul perfect, dar atunci când îl va găsi va fi pentru toată viața.

Semnificația cifrei 9

Cine are cifra 9 este un adevărat cavaler al umanității, dorind să vadă doar frumosul în oamenii din jurul său. Sunt foarte toleranți și militează adesea pentru drepturile celorlalți. În unele cazuri este influențat de emoții și nu va lua cele mai bune decizi pentru sine. Sunt persoane foarte atașate de valorile și credințele lor, iar când acestea nu sunt respectate va fi foarte vocal în acest sens.