Combină bicarbonatul de sodiu cu zeamă de lămâie și poți slăbi până la 3 kg. Cum îți detoxifici și ficatul. Dieta completă

16 oct. 2021
Combină bicarbonatul de sodiu cu zeamă de lămâie și poți slăbi până la 3 kg. Cum îți detoxifici și ficatul. Dieta completă

Bicarbonatul de sodiu are numeroase întrebuințări și poate fi considerat un adevărat super ingredient. Poate fi folosit în cosmetică, în bucătărie sau la scoaterea petelor, dar poate trata și diferite afecțiuni sau chiar ne ajută cu dieta. Cum ne ajută acesta să scăpăm de kilogramele în plus?

În cazul în care ai început o dietă, aceea cu bicarbonat de sodiu este ideală și va da într-adevăr roade, ajutându-ne să slăbim sănătos și rapid. Dacă vă întrebați cum poate un simplu praf să facă acest lucru, trebuie să știți că nu rezolvă singur problema. Însă, în combinație cu zeama de lămâie, efectele sale sunt foarte bune datorită proprietății sale alcalinizante, scrie VoxBiz.ro.

Pierdem din kilograme în mod sănătos

Toate toxinele sunt stocate în celulele grase, iar odată ce acestea sunt eliminate din sânge, organismul va elimina și depozitele de grăsime. Trebuie să avem în vedere că, pentru ca dieta să funcționeze trebuie să consumăm bicarbonat de sodiu cu lămâie pentru o perioadă de 14 zile. După acest timp vom vedea rezultatul, mai exact că am pierdut trei kilograme într-un mod sănătos și fără a depune prea mare efort.

Concret, dimineața pe stomacul gol trebuie să consumăm bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie, iar în acest fel ficatul va fi detoxifiat. De asemenea, corpul va primi și o doză de vitamina C, antioxidanți, dar și potasiu. Acest amestec te va ajuta la reglarea nivelului de grăsimi din sânge, dar și la reglarea zahărului din sânge.

Ce trebuie să avem în vedere

Bineînțeles, pe perioada de 14 zile în care ținem această dietă trebuie să evităm consumul de grăsimi și dulciuri. Pe de altă parte, trebuie să consumăm cât mai multe fructe și legume.

Trebuie menționat că, pentru persoanele care suferă de gastrită nu este indicat să țină această dietă. În plus, nu este recomandată nici persoanelor care trec prin perioade stresante, din cauza conținutul mare de sodiu.