Combinația mortală de medicamente anti COVID-19. Mulți români aleg să se trateze așa singuri, acasă. Celebrul medic Mihai Craiu, apel disperat

16 oct. 2021
Combinația mortală de medicamente anti COVID-19. Mulți români aleg să se trateze așa singuri, acasă. Celebrul medic Mihai Craiu, apel disperat
Medic primar pediatru Mihai Craiu

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut alarmant în ultimele zile. Datele oficială arată foarte rău. Deja s-au depășit 16.000 de noi cazuri pe zi, însă acestea sunt doar cele raportate. Sunt mii de oameni, care se testează acasă, iar apoi apelează la rețete minune, pe care le găsesc pe internet.

Renumitul medic pediatru, Mihai Criau face un apel disperat către români. Îi roagă să nu se mai trateze singuri acasă și să apeleze de urgență la medic dacă sunt infectați cu COVID-19. Pe internet circulă multe scheme de tratament periculoase. Combinațiile de medicamente pot fi mortale, așa că doctorul insistă să nu le mai luați fără un consult de specialitatea în prealabil.

Medicul Mihai Craiu a susținut încă de la bun început vaccinarea, pe care o recomandă și copiilor de peste 12 ani. Acesta este de părere că doar așa putem scăpa de pandemie. Situația este, însă din ce în ce mai critică și deja primim ajutor de la alte țări pentru a suplini lipsurile, care au început să fie din ce în ce mai multe.

Apelul disperat al medicului Mihai Craiu: Nu mai luați aceste combinații de medicamente

“Nu vă mai tratați singuri!!! Acum când au crescut impresionant de mult pacientii ce au o boală acută (COVID-19 și altele) există o presiune imensă pe sistemul medical românesc. Toate inabilitațile sale ies la suprafață. Toate masurile nepotrivite se decontează acum. DAR… Va rog din suflet nu vă mai tratați, singuri, acasă, după retete „faimoase” care circulă pe net.

Combinația posibil MORTALĂ o iau acum mii de oameni în România, deseori fără nici un consult medical : Azitromicină sau alt macrolid + Antihistaminice + Ventolin. Eventual și hidroxiclorochină”, a scris Mihai Craiu, pe pagina de facebook pe care o administrează, „Spitalul Virtual pentru Copii”.

Medicul a explicat în detaliu, arătând cercetări științifice pentru a-și convinge publicul, cât de grave sunt consecințele administrării unor astfel de tratamente.

“Puteți să muriți din cauza acestui tratament dacă îl luați de capul vostru fără consult medical.

Ce zic protocoalele medicale?

1. Azitromicina poate avea interacțiuni severe cu alte medicamente, crescând toxicitatea cardiacă foarte mult. Prima pe listă e hidroxiclorochina

– https://www.webmd.com/…/det…/list-interaction-medication 

2. Se știe că asocierea de Azitromicină cu unele antihistaminice poate crește riscul de aritmie cardiacă prin prelungirea intervalului QTc pe EKG. Poate să apară aritmie și la omul aparent sănatos. Se cheamă torsada vârfurilor această aritmie specială…

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17546486/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6643131/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7703471/

3. Ventolinul/salbutamolul poate avea toxicitate cardiacă și produce agitație și tahicardie, chiar și la persoane perfect sănătoase… Nu vă mai automedicați căci există riscuri mortale!!!”, a adăugat medicul pediatru.