Cristina Demetrescu, avertisment teribil pentru zodii. Urmează trei zile critice pentru acești nativi din cauza eclipsei de pe 19 noiembrie

18 nov. 2021
Cristina Demetrescu, avertisment teribil pentru zodii. Urmează trei zile critice pentru acești nativi din cauza eclipsei de pe 19 noiembrie

În noaptea de vineri avem Eclipsă de lună și de asemenea, Lună Plină în Taur, spune astrologul Cristina Demetrescu. Ea a explicat și modul în care acest fenomen astrologic va afecta o mare parte dintre semnele zodiacale.

Conform astrologului, toate semnele zodiacale se află ”pe frecvența imprevizibilului”, așa că ne putem aștepta la orice în următoarele zile, atât pozitiv cât și negativ.

”Suntem pe frecvența imprevizibilului. Deja am observat că sunt tot felul de fenomene care se întâmplă în ultima perioadă. Eclipsa se formează în Taur, care este semn de pământ și trebuie să ne așteptăm la tot felul de fenomene care au legătură cu pământul, dar și cu imprevizibilul”, a spus Cristina Demetrescu.

Mai mult de atât, astrologul spune că perioada critică se va întinde pe trei zile, iar vibrațiile cauzate de Eclipsa de lună vor fi neregulate și necontrolate. Unele semne zodiacale vor avea parte de problemele financiare, altele vor ajunge chiar în situații limită de resurse.

Femeile sunt cele mai afectate de Eclipsa de Lună

”Eclipsa de Lună ne pune în fața unor situații legate de bani, hrană și resurse. Este o ecuație pe care o s-o mai auzim și anul viitor. Pentru că trebuie să dăm mai multă importanță acestor lucruri. Suntem în fața unor situații-limită, în care probabil vom spune ‘ori la bal ori la spital’”, a mai declarat Cristina Demetrescu.

Emoțiile, dar și sănătatea noastră vor fi efectate de eclipsa de lună. Tocmai din acest motiv, astrologul nu recomandă intervențiile chirurgicale în această zi, indiferent cât de minore ar fi acestea.

Ne pot fi afectate funcțiile endocrine, dar și metabolismul. De asemenea, luna plină are legătură și cu hemoragiile, deci mare atenție la ce planuri aveți în următoarele trei zile, căci impactul ar putea fi unul devastator, în special asupra femeilor.

Afectează femeile mai mult, afectează emoțiile noastre, metabolismul, funcțiile endocrine, segmentul ORL și chiar fertilitatea. Nu aș recomanda intervenții chirurgicale, în ziua respectivă, nici pe zona ORL, nici stomatologice și nici pe funcția endocrină. Și Luna Plină predispune, are legătură cu hemoragiile. Dacă mai punem și eclipsa, cu siguranță nu este perioada care trebuie. Cumva evitat acest moment”, a mai precizat astrologul.