Ce culoare trebuie să porți neapărat în noaptea de Revelion pentru a atrage norocul și iubirea în viața ta. Nu este roșu! Specialiștii în Feng Shui au dat toate detaliile

31 dec. 2021
Ce culoare trebuie să porți neapărat în noaptea de Revelion pentru a atrage norocul și iubirea în viața ta. Nu este roșu! Specialiștii în Feng Shui au dat toate detaliile

Mai este foarte puțin până când vom trece în noul an, moment în care multe femei își pregătesc ținuta pentru petrecerea de Anul Nou. Este cunoscut faptul că de Revelion trebuie să culoarea roșie, însă mulți speciliști spun că nu aceasta trebuie purtată pentru a atrage norocul și dragostea.

Experții sunt de părere că nu culoarea roșie ar trebui să o purtă la trecerea dintre ani, ci cu totul și cu totul alte culori, unele neașteptate, care nu au neapărat legătură cu sentimentele de iubire. Cu toate acestea, culorile pe care le voi menționa mai jos au vibrații puternice, considerate bune pentru a stabili o legătură amoroasă, spun specialiștii.

Arta Feng Shui spune că poți atrage energii pozitive în dragoste, în timpul trecerii dintre ani, dacă porți culoarea potrivită.

De ani de zile majoritatea oamenilor aleg să poarte culoarea roșie de Revelion, însă specialiștii spun că aceasta este o superstiție învechită, în timp ce nici culorile strălucitoare precum argintiu și auriu nu ajută să atragi norocul asupra ta. În această categorie intră și hainele cu paiete.

Ce culoare trebuie să porți neapărat de Revelion?

Așadar, potrivit artei Feng Shui, cea mai potrivită culoare pe care o poți purta de Revelion este portocaliu. Culoarea este asociată cu o amuletă norocoasă a vieții amoroase. Așadar, dacă alegi să te îmbraci într-o ținută care include și o nuanță de portocaliu, este posibil ca seara de Revelion să reprezinte nu numai trecerea dintre ani, ci și începutul unei frumoase povești de dragoste. Mai mult decât atât, culoarea se armonizează cu atmosfera de petrecere.

De asemenea, experții mai spun că și culoarea verde este potrivită pentru Revelion, fiind considerată un magnet pentru cei care visează la partenerul ideal. Chiar dacă este o culoare asociată mai mult cu Crăciunul, aceasta poate fi purtată și la trecerea dintre ani, fiind considerată o culoare care aprinde flacăra iubirii și stabilește legături cu partenerul. Nu este neapărat nevoie să porți haine verzi – dacă nu găsești ceva pe placul tău, poți pur și simplu să alegi un accesoriul discret verde.

Dacă nici portcaliul și nici verdele nu este pe placul tău, mai există încă o variantă – violet. Aceasta este considerată culoarea anului 2022. Orice nuanță va atrage asupra ta o relație profundî, o legătură serioasă și chiar și o căsătorie în viitor.