Cum să alegi cei mai buni pantaloni de trening pentru sală? – 3 sfaturi de stil pentru femei

29 aug. 2022
Cum să alegi cei mai buni pantaloni de trening pentru sală? – 3 sfaturi de stil pentru femei

Înainte de a merge la sală trebuie să îți alegi cu atenție echipamentul potrivit pentru tipul de antrenament pe care vrei să îl faci. Hainele ideale pentru sport trebuie să permită pielii să respire și să fie confortabile.

Așadar, asigură-te că de fiecare dată când îți alegi echipamentul pentru activitățile fizice, acorzi atenție și calității și materialelor din care sunt confecționate, nu numai imprimeurilor sau modului în care îți vin. Există mai mulți factori care pot afecta modul în care te simți în echipamentul tău, de la model la țesătură și funcționalități. Iată mai jos o serie de sfaturi care să te ajute să alegi tipul potrivit de haine pentru sală.

  • Poartă haine confortabile, din materiale de calitate. Dacă alergi sau mergi cu bicicleta, evită pantalonii largi care s-ar putea încurca în pedale sau în picioare.
  • Pentru activități precum yoga sau pilates, alege materiale elastice care elimină transpirația.
  • În general, reține că trebuie să eviți orice îmbrăcăminte care poate sta în calea activității tale.

Ce încălțăminte e potrivită pentru antrenamente?

Purtarea unor sneakerși potriviți poate face minuni pentru antrenamentul tău. Poți alterna adidașii de alergare cu o altă pereche de pantofi de sport care oferă mai multă protecție, în funcție de tipul de exercițiu pe care îl faci. Indiferent de opțiune însă, asigură-te că porți încălțăminte confortabilă care îți protejează picioarele de accidentări și lovituri. De asemenea, alege șosete din bumbac, nici prea strâmte, nici prea largi, în care piciorul tău să respire confortabil. Șosetele prea strâmte îți pot împiedica circulația, iar cele care sunt prea largi îți pot aluneca.

Cum alegi pantalonii de trening pentru sală?

Pantalonii de trening de damă sunt un articol la modă și sunt folosiți atât la sală, cât și în viața de zi cu zi. MODIVO îți pune la dispoziție o colecție impresionantă de pantaloni de trening pentru damă, într-o varietate de culori și imprimeuri, potriviți la diferite ocazii.

Iar atunci când îți alegi pantalonii de trening pentru sală, dincolo de imprimeuri și stil, trebuie fii atentă la următoarele caracteristici:

LungimePantaloni de trening pentru femei – scurți sau lungi? În funcție de vreme și de condițiile din sală, poți alege între pantaloni lungi, sub genunchi sau de lungime 7/8. Pantalonii lungi sunt ideali pentru o atmosferă mai răcoroasă, în timp ce pantalonii sub genunchi lasă pielea să respire mult mai bine.

Material: Alege pantaloni din amestecuri de materiale care elimină umezeala pentru un confort maxim la antrenament. Pantalonii din bumbac sau material sintetic sunt cele mai populare opțiuni, iar lâna și cașmirul pot da o notă originală outfit-ului tău.

Stil: Perechea ideală de pantaloni de sală trebuie să fie atât funcțională, cât și la modă. Iar pentru a obține selfie-ul perfect după antrenament, caută pantaloni cu talie înaltă și detalii atractive pentru un plus de stil vestimentar.

Tricou din lycra sau bumbac?

Alege întotdeauna un tricou în care pielea ta să poată respira corect. Materiale precum bumbacul sau poliesterul pot fi folosite astfel încât îmbrăcămintea să nu rețină căldura corpului și, de asemenea, să ofere absorbție, ținând transpirația departe de corp.

Așadar, după un antrenament intens, te poți simți epuizată și obosită – iar uneori vei fi plină transpirație. Intuitiv sau nu, hainele pe care le porți la sală pot face diferența în modul în care te vei simți după antrenament.