De unde se poate descarca certificatul verde de vaccinare anti COVID-19 pentru a obține acel QR code necesar. Nu se va mai putea intra fără el în multe locuri

23 sept. 2021
De unde se poate descarca certificatul verde de vaccinare anti COVID-19 pentru a obține acel QR code necesar. Nu se va mai putea intra fără el în multe locuri
Foto: pixabay.com

Mai multe orașe au intrat în scenariul roșu. Printre acestea și Capitala, unde a fost depășit pragul de 3 infectări la mia de locuitori. Astfel foarte curând vor fi confirmate oficial noile restricții, care vor intra în vigoare pentru cei nevaccinați. Imunizații vor trebuie să aibă în telefoane sau imprimat pe o foaie de hârtie certificatul verde de vaccinare anti COVID-19.

Comitetul local pentru situații de urgență urmează să prezinte clar ce reguli vor fi impuse în București. Însă din ceea ce se cunoaște până acum intrarea în localuri, restaurante, săli de sport, petreceri, săli de jocuri de noroc sau cinema-uri va fi condiționată de verificarea certificatului verde de vaccinare.

De unde se poate descărca certificarul verde de vaccinare anti COVID-19

Angajații vor trebuie să descarce această APLICAȚIE pentru a verifica autenticitatea certificatului. Probabil vor fi controale, iar amenzile vor fi pe măsură pentru cei care nu respectă regulile.

Interesant este că accesul în mall-uri va rămâne liber pentru toată lumea, deși există multe locuri cu mâncare și acolo. Așadar probabil multă lume va da buzna la mall. Nu trebuie uitat că România se află pe penultimul loc în UE ca număr de vaccinați, cu doar 25 de procente.

Puteți descărca certificatul verde de vaccinare anti COVID-19 aici, completând câmpurile indicate.