Hororscop eclipsă noiembrie 2021. Previziuni complete pentru fiecare zodie. Astrologul Maria Sârbu explică în ce mod se schimbă cursul vieții pentru fiecare nativ

18 nov. 2021
Hororscop eclipsă noiembrie 2021. Previziuni complete pentru fiecare zodie. Astrologul Maria Sârbu explică în ce mod se schimbă cursul vieții pentru fiecare nativ

HOROSCOP. Eclipsa acestor zile este cu ecou pe termen lung în viața fiecărei zodii și va duce în prim plan o energie care te va împinge să revii la planurile inițiale pe câteva domenii, spune astrologul Maria Sârbu care a făcut o serie de previziuni complete despre acestă perioadă pe pagina ei de facebook.

Tot ce înseamnă dependența de familie trebuie dată deoparte, iar tot ce înseamnă ”afaceri proaste” trebuiesc încheiate. Tot ce înseamnă ”căutat de vinovați” în exterior te poate duce la evenimente de pierdere; la propriu și la figurat!

Este un moment în care poate ieși din tine tot ce e mai rău, pe diferite niveluri și ar fi recomandat să privești cu sinceritate și cea mai urâtă variantă a ta, iar apoi să te apuci de lucru…

Este un moment aparte și care poate schimba cursul vieții, nu neapărat în bine. Tot această eclipsă va scoate ”la lumină” tot felul de monstruleți și de demoni în fiecare, pe care îi va agita pe tot parcursul anului ce urmează și poate chiar în viitor.
Așadar o primă recomandare: lucrează la tine și vindecă-te de maleficitate!

Nu da ocazia nimănui să scoată ce ai mai rău în tine sau să planteze semințele răutății, bolii etc.
Fă introspecție și taie orice cordoane negative și elimină toate gândurile sau ideile, programele care vin pe dustrictivitate sau autodistructivitate.

Previziuni Maria Sârbu pentru fiecare zodie

PENTRU TOATE ACESTEA ECLIPSA îți va da toate necesare să înveți să te oprești și să le oprești.
În plus, pentru fiecare zodie mai sunt și alte aspecte. Citește la zodia și la Ascendentul tău pentru a afla cât mai multe despre acest moment din evoluția ta!

BERBEC

Trebuie să cobori cu picioarele pe pământ și să te preocupi mai mult și mai pe larg de starea ta financiară. Pune capăt unor cheltuieli inutile și nu mai arunca banii pe geam. Dacă ai credite, încearcă să le păstrezi la zi. Gândește-te la investiții durabile și fii coerent în acțiunile tale financiare. Eclipsa spune să cauți vinovații în lipsa ta de continuitate!

TAUR

Eclipsa te pune la treabă. Așa treabă cum nu ai mai făcut de mulți sau foarte mulți ani. Trebuie să înveți să fii autonom și să te preocupi cu adevărat de nevoile tale reale. Observă-te și tu cu toate ale tale și lucrează la personalitatea ta, identitatea ta, demnitatea ta, tot ceea ce ți se reproșează ar putea avea un mare grad de adevăr. Poți face schimbări și mai ales poți face schimbările potrivite, dacă vei ieși din frici și din obsesii! Eclipsa spune să cauți vinovații în fricile tale pe care le-ai evitat!

GEMENI

Ai și tu frici și obsesii de vindecat, mai ales acelea despre care nimeni nu știe și pe care le ascunzi cel mai bine. Ai putea descoperi că ai strâns prea multe și că sănătatea începe să îți joace feste, tocmai pentru că nu le-ai vindecat la timp (în plan emoțional sau în plan spiritual). Ca atunci când tot pui sub preș până ce începe preșul să plutească. Serviciul te va solicita foarte mult, deși ești aproape spre epuizare.
Eclipsa spune să cauți vinovații fix acolo, sub preș! Nu ar strica o revoluție interioară serioasă și coerentă.

RAC

Ai planuri de viitor pe care le urmezi? Ai scopuri concrete? Obiective? Perspective? Tocmai despre asta este ideea în această perioadă, să știi ce vrei de la viitorul tău și să te apuci să materializezi acele dorințe. Dacă nu prea știi ce vrei, atunci e vremea să scrii liste. Trebuie să intri în ”revizie tehnică”. În plus, ai nevoie să ieși din haos prin creație.
Eclipsa spune să cauți vinovații în propriile tale așteptări.

LEU

Este o perioadă grea pentru Lei și Vărsători. Ai lupte mari și grele cu întunericul peste care Soarele tău trebuie să aducă lumină. Dacă ai probleme de sănătate este pentru că în trecut, ai fost ignorant sau nu te-ai interesat. Ai grijă la demonii tăi și ai celor dragi, dar și la problemele părinților.
Eclipsa spune să cauți vinovații în propriul ego.

FECIOARĂ

Perioada îți cere să te centrezi, să fii productiv și eficient. Poți reuși negocieri și semnături, dar pe alt plan trebuie să te oprești din a mai lua apărarea celor distructivi, chiar dacă aceștia îți sunt superiori sau prieteni etc. Ai nevoie să înveți aprecierea dacă vrei să nu involuezi.
Eclipsa spune să cauți vinovații în propria lipsă de concentrare.

BALANȚĂ

Perioada îți cere să echilibrezi viața spirituală cu cea reală, pragmatică. Nu sta la extreme, nici într-una nici în cealaltă ci împacă-le pe amândouă. Ai lupte la nivel spiritual și minusuri la nivel de portofel. Trebuie să le rezolvi pe ambele în același timp. Trebuie să ieși din orice criză la care te afli la acest moment; fie ea emoțională, financiară, personală etc. Eclipsa spune să cauți vinovații în lipsa ta de echilibru.

SCORPION

Perioada îți este favorabilă, dar atenție nu îți lua lumea în cap, pentru că ar putea fi cam grea. Fii atent la despărțiri și la nevoia ta de afirmare! Nu distruge și nu te distruge. Ești într-o perioadă de evoluție remarcabilă și este păcat să ratezi acest moment pentru niște ambiții sau pentru că vrei să demonstrezi ”cine ești”!
Eclipsa spune să cauți vinovații fix acolo unde acuzi sau umilești. Se pare că trebuie să înveți să ierți. Acum, sau pe tot parcursul anului următor.

SĂGETĂTOR

Perioada aceasta îți cere și ție coerență, mai ales pe lucrurile de rutină și pe responsabilități. Ai multe secrete care te țin mult prea ocupat, te autosabotează cumva și în același timp pierzi pe alte planuri. Dacă sănătatea nu este ok , atunci vezi ce anume nu faci cu plăcere.
Eclipsa spune să cauți vinovații în lipsa ta de productivitate.

CAPRICORN

Perioada te rupe de unii prieteni sau tu vei fi cel care alege ruptura. Poate că dai vina pe ei de nereușitele tale sau poate vrei pur și simplu să faci lucrurile de o manieră total diferită decât până acum. Ești rebel și îți recomand să nu riști. Privește cu toată perseverența ta cei mai coerenți prieteni și păstrează oamenii de calitate lângă tine. Dacă te vei desincroniza să știi că nu va fi nimeni altcineva de vină. Eclipsa spune să cauți vinovații în modul în care te uiți la viitor. Drumurile pe care le construiești sunt un pic în neregulă!

VĂRSĂTOR

Perioada îți este grea și ai tot felul de neplăceri care pe o parte te ridică pe de alta te coboară. În tot acest carusel de emoții și situații încearcă să te înțelepțești, maturizezi. Ai avut un an greu și încă nu ajunsesei la esența lucrurilor. Iată, acum ești acolo, în miezul problemei! Eclipsa spune să cauți vinovații la ierarhizarea pe care o faci lucrurilor și oamenilor. Poate ar trebui să vezi ce e bun la nivel de miezul problemei și ce te ajută să evoluezi de acolo și să lași în trecut ceea ce, în esență te face să involuezi.

PEȘTI

Perioada te va marca și pe tine și îți va cere să te concentrezi mai mult pe lucrurile concrete și să îți păstrezi coerența în idei și în mecanismele de gândire. Ai un sfârșit de săptămână foarte dinamic și efectul pe termen lung este: vei învăța multe lucruri și te vei eleva. Fix unde aveai cele mai esențiale întrebări vei găsi pașii spre răspunsuri. Dar pentru asta va trebui să faci o schimbare în personalitate, pentru a răzbate cu adevărat.

Eclipsa spune să cauți vinovații în lipsa ta de focus intelectual.
Perioada aceasta se poate numi perioadă de luptă în care se agită spiritele negative. În unele cazuri este posibil să privești de pe margine lupta dintre un rău și un rău mai mare. În exteriorul sau în interiorul tău!

În funcție de aceste zile vei putea determina pentru viitor o perioadă benefică sau una de neajunsuri, mă refer la primăvara lui 2022 și ulterior.