HOROSCOP Mariana Cojocaru. Zodiile care vor avea mari probleme toată luna noiembrie. La ce trebuie să fie atenți

06 nov. 2021
HOROSCOP Mariana Cojocaru. Zodiile care vor avea mari probleme toată luna noiembrie. La ce trebuie să fie atenți
Sursa foto: Captură video.

Majoritatea zodiilor vor trece printr-o perioadă dificilă în luna noiembrie din cauză că în această lună vor avea loc mai multe eclipse. Acest fenomen îi va debusola pe majoritatea nativilor, iar deciziile vor veni în consecință mai greu.

Potrivit astrologului Mariana Cojocaru eclipsele din această lună vor crea probleme zodiilor, majoritatea fiind debusolate de acest fenomen. Astrologul a spus la Antena Stars că nu este o lună bună pentru a lua decizii importante, atât în viața personală, cât și cea profesională.

Berbec

Nativii din zodia Berbec au multe decizii de luat în această lună însă nu prea știu cum să procedeze și au dificultăți în a găsi singuri soluția potrivită. Ei au dileme de natură karmică.

Taur

Taurii sunt puțin destabilizați mai ales după data de 19 noiembrie, o perioadă de cumpănă pentru aceștia. Agitația va pune stăpânire pe unii nativi din această zodie, atât în relațiile de familie cât și în cele profesionale.

Gemeni

Nativii Gemeni ar putea avea probleme în relațiile cu partenerul dar și în afaceri cu diverși colaboratori. Este foarte important pentru aceștia, dacă vor fi nevoiți să ia vreo decizie să o ia pe cea bună. De asemenea, vor întâmpina și ceva probleme rămase restante.

Rac

La fel ca celelalte zodii, nativii Rac vor fi afectați de eclipsa parțială de lună. Ei trebuie să acorde o atenție sporită relațiilor cu familia și la locul de muncă. În plus, ar trebui să nu neglijeze sănătatea în această perioadă.

Leu

Eclipsa de soare îi va influența puternic pe cei născuți în zodia Leu. Pe lângă faptul că vor trece printr-o perioadă în care vor lua decizii forate greu, trebuie să fie atenți la conflicte și chiar accidente.

Fecioară

Moment de cumpănă pentru nativii Fecioară în această lună. Este extrem de posibil să apară o răscruce. Va fi o alegere dificilă pentru că le este foarte greu să se orienteze însă trebuie să aibă grijă pentru că ar putea regreta mai târziu decizia luată.

Balanță

Perioadă emoțională pentru cei din zodia Balanță din cauza unor certuri sau trădări care îi va afecta în luna noiembrie. Nu trebuie sub nicio formă să neglijeze sănătatea, în primul rând, dar nici cariera și viața personală.

Scorpion

Cei din zodia Scorpion trebuie să aibă mare grijă după data de 19 noiembrie pentru că vor avea loc schimbări bruște în viața lor.

Săgetător

Nativii Săgetători sunt împărțiți în această lună. Pe de-o parte unii dintre ei vor avea probleme la locul de muncă, iar alții vor avea de suferit pe plan sentimental. Aveți grijă pentru că este o perioadă în care predomină supărările și trădările în dragoste, iar în unele cazuri chiar adulter.

Capricorn

Cei din zodia Capricorn au de luat decizii importante în mai multe situații delicate. Din păcate nu prea știu în ce direcție să o ia și va fi dificil să aleagă calea cea bună.

Vărsător

Luna noiembrie este marcată pentru nativii din Vărsător de constrângere. Mulți născuți în această zodie vor fi nevoiți să facă lucruri care nu sunt pe gustul lor și vor fi chiar împinși de alții de la spate în această direcție.

Pești

Nativii Pești sunt măcinați de probleme în această lună și cu toate că reflectă mult pentru a găsi o soluție, aceasta nu se va ivi prea ușor. La fel ca celelalte zodii, noiembrie este o lună grea și pentru aceștia.