HOROSCOP octombrie Maria Sârbu. Zodiile care vor avea probleme cu banii din cauza lui Mercur Retrograd. Nativii care trebuie să fie atenție la sănătate

02 oct. 2021
HOROSCOP octombrie Maria Sârbu. Zodiile care vor avea probleme cu banii din cauza lui Mercur Retrograd. Nativii care trebuie să fie atenție la sănătate
Maria Sârbu

HOROSCOP octombrie Maria Sârbu. Luna octombrie nu va fi una chiar simplă din punct de vedere astrologic și asta pentru că Mercur Retrograd își va face simțită prezența din plin. Toți nativii trebuie să acționeze cu precauție, să se gândească foarte bine la fiecare acțiune și să nu amplifice micile conflicte care oricum vor apărea.

Maria Sârbu este unul dintre cei mai bun astrologi români. Previziunile acesteia au fost de fiecare dată extrem de precise și complxe. Aceasta ține constant legătura cu prietenii săi de pe rețelele de socializare, unde vine cu sfaturi prețioase.

Ea a prezentat, pe scurt, cum va arăta luna octombrie pentru zodii. A explicat și ce nativi au cele mai mari șanse să aibă probleme cu banii, dar și cine sunt cei care trebuie să aibă foarte mare grijă la sănătate.

HOROSCOP octombrie Maria Sârbu

Luna Octombrie stă sub semnul lui Mercur retrograd. Această toamnă a început cu multe certuri în cuplu. Această perioadă de retrograd va fi una deosebită și în rău și în bine; pe tema relațiilor și a raporturilor interumane, dar și în raportul cu natura, cu elementele, cu viața sau cu rutina.

Vom avea până pe 19 Octombrie timp să înțelegem care sunt cele mai importante lucruri pentru armonia noastră psihică și intelectuală.
În primul rând vom avea nevoie de o bună înțelegere unii cu alții, de acorduri cu persoanele iubite și să reușim să facem echipă bună cu cei de acasă.

Apoi vom repune în drepturi frumusețea și frumosul. Avem nevoie să regăsim ce este frumos în viața și în relația noastră. Unii dintre noi vor avea nevoie de mai multă bucurie, alții, de mai multe glume, de mai multă cultură, de mai multă satisfacție, iar alții de dreptate. Fiecare zodie va avea de găsit punctul de armonizare și de înțeles propriile nevoi în raportul cu ceilalți.

Ca vitalitate va trebui să găsim și acolo un punct de echilibru tot raportându-ne la ceilalți. Nu trebuie nici să facem prea multe compromisuri, nici sa fim prea indiferenți la așteptările celorlalți. Trebuie să învățăm să menținem armonia la nivel intelectual în relația noastră și să ne înțelegem mai ușor, mai repede sau din priviri.

Zodiile care vor avea probleme cu banii

Vor fi penalizate acele persoane care cred cu tărie în individualism și în desprindere, detașare sau neasumare.

În a doua jumătate a lunii se vor repara cupluri, relații, colaborări și se vor vindeca traumele celor care sunt învățați să fugă sau să respingă prea ușor.Va trebui să vedem soluțiile unor bune comuniuni cu celălalt și să evităm afirmare individuală sau autonomia; va trebui să învățăm să fim 2. Iar cei singuri au nevoie să își găsească perechea.

Sănătatea poate să fie mai sensibilă în următoarele zone: coloană, cervicală, auz, rinichi, vezică urinară, vezică biliară și iritare, sau inflamații; inclusiv nervoase.

Stresul și problemele de cuplu pot genera neplăceri sau epuizări.

Ca de fiecare dată pe Mercur retrograd, banii vor veni mai împiedicat pentru cei mai mulți.
Zodiile cele mai afectate: Berbec, Taur, Rac, Balanță, Capricorn, Pești
Probleme de sănătate: Taur, Scorpion, Pești