Lidia Fecioru a explicat cum ne putem detoxifia colonul foarte simplu în 3 zile. Remediul natural care se prepară ușor acasă

17 nov. 2021
Lidia Fecioru a explicat cum ne putem detoxifia colonul foarte simplu în 3 zile. Remediul natural care se prepară ușor acasă

Lidia Fecioru este medic de profesie. Ea a terminat Facultatea de Medicină în Chișinău, iar apoi în Rusia a studiat parapsihologia. Ulterior s-a stabilit în România unde a devenit unul dintre cei mai apreciați bioenergoterapeuți. Aceasta are și o emisiune săptămânală la Antena 3, împreună cu numerologul Mihai Voropchievici.

Cei doi vin cu multe sfaturi importante pentru telespectatori și prezintă diferite remedii naturale, dar și previziuni astrologice. De altfel Horoscopul Runelor prezentat de Mihai Voropchievici este cel mai citit la ora actuală.

Lidia Fecioru este celebră pentru leacurile sale, iar unul pe care ar trebui să-l testăm toți este cel cu ceaiul de dafin folosit pentru detoxifierea colonului. În plus, acesta mai are și alte efecte pozitive în corp și se prepară și ușor.

Remediu pentru detoxifierea colonului

”Un remediu care ne ajută la detoxifierea colonului, dar ajută și pentru oase, încheieturi, mușchi, pentru a scoate depunderile de săruri din organism. E simplu: se iau 5 gr de frunze de dafin mărunțite, uscare.

Se pun într-un ibric, se toarnă 300 ml de apă până începe să fiarbă, dar la foc foarte mic, 10 minute. Apoi ceaiul îl turnăm într-un termos și îl lăsăm 4 ore să stea, învelit în ceva. Apoi se bea câte o lingură la un interval de timp astfel încât să bem toată cantitatea într-o zi. Ne programăm o înghițitură din oră în oră.

Facem acest lucru 3 zile la rând după care pauză o săptămână și repetăm încă o dată. Acest remediu e bun și pentru cei care au paraziți.

Ceaiul de dafin este foarte bun antiparazitar, este și antistres, ajută și la tensiunea arterială, are foarte multe calități foaia de dafin”,  a explicat Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse de la Antena 3.