Nu acceptați niciodată aceste 7 cadouri! Vă aduc boala în casă și vă taie soarta! Se ajunge la despărțiri și multe lacrimi! Lidia Fecioru a explicat în detaliu

22 ian. 2023
Nu acceptați niciodată aceste 7 cadouri! Vă aduc boala în casă și vă taie soarta! Se ajunge la despărțiri și multe lacrimi! Lidia Fecioru a explicat în detaliu

Oamenii nu ar trebui să primească anumite cadouri, spune bioenergpterapeutul Lidia Fecioru, deoarece acestea au numai efecte negative asupra oamenilor. Sunt șapte astfel de cadouri pe care nu ar trebui să le acceptăm absolut deloc.

Lidia Fecioru a precizat că există șapte cadouri care aduc ghinion, boală sau pot tăia soarta celor care le primesc. Specialiștii au confirmat că aceste mituri sunt adevărate, chiar dacă majoritatea nu cred în ele.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există câteva cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a explicat Lidia Fecioru.

Bioenergoterapeutul mai spune că nu este bine să primi sau să dăruim un ceas deoarece acesta semnifică despărțire.

„Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire”, a spus Lidia Fecioru.

Florile galbene dăruite unei femei reprezintă tot separarea, ele fiind talismanul geloziei.

Pe de altă parte, Lidia Fecioru mai spune că nu este bine să primim cadouri, deoarece ele pot tăia soarta.

„Este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, a insistat bioenergoterapeutul.

De asemenea, ea a mai spus că nu ar trebui să primi cadou nici oglinzi, mai ales cele care vin de la femei, deoarece ele pot fura frumusețea, energia și strălucirea.

Nu acceptați aceste cadouri deoarece ele aduc boală

Lidia Fecioru mai spune că boala poate apărea și după ce am primit vase în dar.

„Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.

Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, a conchis Lidia Fecioru.