Nu primiți niciodată acest cadou de la nimeni! Vă distruge norocul și vă încarcă negativ. Mihai Voropchievici avertizează

27 oct. 2021
Nu primiți niciodată acest cadou de la nimeni! Vă distruge norocul și vă încarcă negativ. Mihai Voropchievici avertizează
Mihai Voropchievci

Există persoane mai norocoase și mai puțin norocoase, iar automat cei dintâi pot deveni o adevărată țintă din invidie și lăcomia celorlalți. Trebuie să avem mare grijă dacă am fost înzestrați cu ceva mai mult noroc în viață pentru că-l putem pierde. Ce ne sfătuiește Mihai Voropchievici?

Numerologul Mihai Voropchievici cosideră că fiecare persoană „se naște cu ce se naște”, adică în viață are parte de mai mult sau mai puțin noroc. Acest noroc însă putem să-l pierdem în anumite situații.

„Excesul de bunătate ne face să pierdem din noroc. Lucrurile personale pe care le dăm cu jumătate de suflet, cu inimă îndoită ne face să pierdem norocul. Dacă dăm cu tot sufletul nu se va întâmpla asta. Dacă dăm un lucru personal de care ne pare rău nu mai putem remedia. Dacă îl primim înapoi o să îl primim cu energie negativă care ne distruge.

Dacă vine cineva și ne dăruiește ceva cu inimă rea și simțim asta ori scăpăm de el ori îl dăm înapoi. Sunt mulți care ne oferă lucruri tendențioase”, declară acesta pentru Antena 3.

Nu acceptați aceste lucruri

Mihai Voropchievici ne sfătuiește să nu acceptăm lucrurile care ne sunt dăruite cu suflet rău. De asemenea, acesta mai spune că trebuie să avem grijă și să evităm unele situații pentru că ne putem încărca de energie negativă pentru toată ziua, iar din această cauză „se duce norocul”.

„Nu primiți și nu acceptați lucruri care sunt date cu suflet rău. Oglinzile oferite cadou sunt captatoare de energii, ele oglindesc și viața asta și lumea de dincolo. Au două fețe. Vin exact când nu te aștepți. Nu acceptați să stea cineva în spatele vostru când vă uitați în oglindă. Ne vor transfera tot ce au mai rău în ei. Ai mare șanse să rămânem toată ziua încărcați negativ.

La fel, nu vă ștergeți cu același prosop. Se transferă energiile de la o persoană la alta, se duce norocul. Nu vă aruncați părul pe care îl tundeți acasă. Să nu lăsați pe cineva să îl strângă, luați-l voi și puneți-l la gunoi”, mai spune Mihai Voropchievici.