Nu puneți nicio oglindă lângă patul în care dormiți! Ce impact devastator poate avea asupra organismului. Expertul Vicky Sweetlove avertizează

07 nov. 2021
Nu puneți nicio oglindă lângă patul în care dormiți! Ce impact devastator poate avea asupra organismului. Expertul Vicky Sweetlove avertizează
Sursa foto: Pixabay

Experta în Feng Shui, Vicky Sweetlove, a avertizat că dormitul cu o oglindă vizavi de patul tău ar putea cauza o serie de probleme, ce ar trebui să ne pună pe gânduri. Ea explică ce anume se întâmplă în aceste situații și recomandă să evităm amplasarea de oglinzi în apropierea locului în care dormim. 

Dacă ești o persoană care suferă de somn prost, se dovedește că modul în care îți aranjezi mobilierul din dormitor ar putea avea foarte mult de-a face cu asta, mai ales dacă ai o oglindă în apropierea patului tău.

Acest lucru se întâmplă pentru că o oglindă vizavi de patul tău poate provoca coșmaruri, potrivit experților în Feng Shui. Explicația ar fi aceea că atunci când dormim, sufletul nostru părăseşte corpul, ceea ce înseamnă că, dacă sufletul îşi vede propria reflecţie se va speria, scrie Mirror.

Care este explicația

Experta în Feng Shui, Vicky Sweetlove, a explicat că sufletul poate chiar să-și confunde reflexia sa drept „corp real”, fenomen denumit și „furtul de suflet”.

Dar, pe lângă faptul faptul că provoacă coșmaruri, oglinda din apropierea patului tău ar putea provoca și insomnie, prin epuizarea energiei personale. Asta pentru că se spune că oglinzile dublează și reflectă energia din cameră, ceea ce, la rândul său, poate perturba liniștea necesară pentru a obține acele ore prețioase de somn.

„Când o oglindă este amplasată în fața patului, aceasta oglindește pe toți cei aflați în pat și apoi este un simbol al unei terțe persoane care se află în relația respectivă”, a mai spus experta.

Un remediu simplu și la îndemâna oricui, dacă nu vrem să scăpăm de oglinda din cameră, este acela de a o acoperi pe timpul nopții cu un cearceaf. Bineînțeles, nu toți reacționează la fel când au oglinzi în dormitor. În cazul în care nu te deranjează deloc o oglindă în fața patului, nu trebuie să faci nimic în acest sens.