Nu te uita în ochii tăi în oglindă sub nicio formă! Mihai Voropchievici spune ce dezastru ți se poate întâmpla apoi. Nu e de glumit cu așa ceva

03 nov. 2021
Nu te uita în ochii tăi în oglindă sub nicio formă! Mihai Voropchievici spune ce dezastru ți se poate întâmpla apoi. Nu e de glumit cu așa ceva

Există multe mituri și superstiții legate de oglinzi sau spartul oglinzilor și multe dintre acestea le-am auzit încă din bătrâni. Poate nu știați însă oglinda are mai multe funcții. În anumite cazuri este bine să avem grijă pentru că multe astfel de superstiții au un sâmbure de adevăr și unele au fost chiar testate de numerologul Mihai Voropchievici, care consideră cu sunt adevărate.

Potrivit acestuia, oglinda are două funcții. În primul rând ne arate nouă chipul, să ne oglindim, dar în același timp aceasta reprezintă un portal pentru lumea cealaltă.

„Este un adjuvant pentru cei care încearcă şi vor să vadă, mai ales pentru femeile care vor să îşi vadă ursitul, la miezul nopţii să mănânce un măr şi să îşi pieptene părul în faţa oglinzii, la lumina unei lumânări. Şi atunci, în acest portal, se va arăta, pentru cele necăsătorite sau pentru cele care îşi doresc un alt partener, îi va apărea chipul partenerului. Doar că trebuie să ai forţă şi putere pentru că cine ştie ce poate apărea acolo”, spune acesta.

Numerologul se destăinuie și spune că i s-a întâmplat chiar lui o astfel de nenorocire în urmă cu mulți ani. Atunci acesta a avut parte de trei decese în familie după ce o oglindă s-a spart în trei cioburi mari.

„Oglinda ascunde nişte taine fantastice, iar asta cu ghinionul şi necazul şi probleme pe care le aduce, eu am verificat-o pe propria persoană în 1985. Când am ieşit de la muncă, am luat prosopul şi a zburat oglinda, cu faţa în jos, exact fără niciun ciob, s-a spart în trei bucăţi egale, în triunghi. În secunda următoare, e clar. E un semn că cineva din familie va muri. Asta a fost în iulie şi în septembrie a murit mama. Apoi, după alte trei luni, a murit tata. Şi aproape de trei luni, a murit şi soacră-mea. Trei decese în mai puţin de un an. De trei ori trei. Cum s-a spart oglinda”, a mărturisit Mihai Voropchievici.

Superstiții despre oglinda spartă

După cele întâmplate, Mihai Voropchievici spune că i-a întărit superstiția față de oglindă. Cum în orice superstiție există și o mică parte de adevăr și mai ales că au fost verificate nu are cum să le conteste. Pe de altă parte, atunci când o oglindă se sparge în multe cioburi nu este o problemă majoră, pentru că acestea reprezintă necazuri mărunte ale vieții care se poate trece peste ele cu o mai mare ușurință.

„Mie mi-a întărit superstiţia asta ca ceva care e adevărat. Superstiţiile sunt nişte lucruri verificate de alte, preluate de sceptici şi difuzate pentru toată lumea. Dar sunt lucruri verificate. În fiecare superstiţie există un sâmbure de adevăr şi nu putem să îl contestăm. Cine vrea să îl conteste, e treaba lui, dar trebuie să vină cu argumente.

Când o oglindă s-a spart în multe cioburi, alea sunt mărunţişuri iminente, necazuri mărunte ale vieţii şi le poţi rezolva. Trebuie să ne gândim că toate aceste minuni sunt verificate de mii de ani. În momentul în care ambii parteneri s-au uitat în oglindă, asta semnifică o poză de nuntă. Există o uniune”, mai spune numerologul.

Nu te uita în oglindă în proprii ochi

„Mihai Voropchievici avertizează și că nu este deloc bine să ne uităm la ochii noștri în oglindă. Acest spune că nu este o superstiție, ci ceva foarte serios. Se pot provoca adevărate dezastre în acest fel

Nu vă uitaţi în ochii voştri în oglindă! Nu este o superstiţie, asta reprezintă o transmisie de unde cu reflexie şi îţi vin din partea cealaltă alte lucruri. Şi dacă te uiţi cu ambii ochi în ochiul tău drept din oglindă. Altfel vei rămâne fără toată energia. Nu vă jucaţi cu astea.

Când într-o casă este un decedat, e bine să acoperi oglinzile. Pentru că sufletul trece, prin portal, în partea cealaltă şi apoi când trece el va fi omniprezent şi te bântuie timp de 40 de zile. Adică, se întâmplă nişte lucruri pe care nu le poţi explica, sunt peste puterea noastră.

Sunt numai nişte energii, iar omul este energie şi când trece în nefiinţă, dar este un alt tip de energie şi este mult mai benefică şi toţi tindem către această energie benefică.

Chiar dacă spargem o oglindă şi îngropăm cioburile, nu funcţionează. Să nu aveţi niciodată o oglindă spartă sau ciobită în casă. Pentru nimic în lume!”, avertizează Mihai Voropchievici.