Nu țineți la vedere acest tip de fotografii cu voi în casă și nu le arătați altor persoane! Aduc mare ghinion! Mihai Voropchievici spune că vor provoca și ruptură în cuplu

07 iun. 2022
Nu țineți la vedere acest tip de fotografii cu voi în casă și nu le arătați altor persoane! Aduc mare ghinion! Mihai Voropchievici spune că vor provoca și ruptură în cuplu

Mihai Voropchievici este cel mai cunoscut numerolog din România și una dintre cele mai apreciate personalități din zona de spiritualitate. Cu o experiență vastă în domeniu, acesta are și o emisiune săptămânală la Antena 3, unde oferă sfaturi prețioase telespectatorilor. Pe lângă mult așteptatul horoscop al runelor, el abordează și alt tip de subiecte.

Mihai Voropchievci a explicat în ultima emisiune la care a fost prezent ce fel de fotografii nu este bine să fie ținute la vedere, pentru că acestea ar putea aduce ghinion și ruptură în cuplu.

Deși pot fi considerate doar superstiții, este bine ca totuși să se țină cont de sfaturile renumitului numerolog pentru că a fost demonstrat deja că energiile negative pot aduce mult necaz în viața unei persoane. Așa că mai bine evităm ce este de evitat și ne concentrăm doar pe părțile pozitive.

Sfaturile lui Mihai Vorpchievici legate de fotografii

”Nu păstrăm fotografiile persoanelor decedate la vedere. Le ținem undeva într-un album. Se mai spune că nu e bine, la nuntă, să apară în poză o terță persoană care nu face parte din familie.

Dacă vrei să faci poze cu mirele și cu mireasa, faci separat, dar nu când este toată familia. Se spune că aduci ghinion în armonia tuturor într-o zi fericită.

O altă superstiție spune că nu este bine să te afișezi singur, mai ales dacă ești căsătorit, deoarece în timp duce la ruptură. Să nu-ți arăți albumul de familie altor persoane. Să nu le lași să se uite la ele și mai ales să fie nesupravegheate. Se spune că fotografia nu trebuie trunchiată, să fii profil total din cap până în picioare.

Superstiție este și atunci când cade o poză de pe perete. O altă superstiție este să nu îndoi o fotografie, pentru că în timp ruptura se va produce”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.