Obiectul care vă taie norocul! Nu-l primiți niciodată cadou! Mihai Voropchievici avertizează

12 ian. 2022
Obiectul care vă taie norocul! Nu-l primiți niciodată cadou! Mihai Voropchievici avertizează
Când vine vorba de noroc, toată lumea își dorește să îl aibă, însă greșelile din viața de zi cu zi ar putea atrage mai degrabă ghinionul. Mihai Voropchievici ne spune cum ne tăiem singuri norocul, dar și ce obiecte primite cadou contribuie la asta.
Numerologul Mihai Voropchievici spune că fiecare persoană se naște norocoasă, sau mai puțin norocoasă, însă invidia și lăcomia apar pe parcurs, iar ele pot influența norocul.

Mai mult de atât, astrologul spune că bunătatea unei persoane poate contribui și ea la pierderea norocului. De asemenea, atunci când dăruim ceva, cu doar jumătate din suflet, am putae să pierdem norocul pe care îl avem.

”Excesul de bunătate ne face să pierdem din noroc. Lucrurile personale pe care le dăm cu jumătate de suflet, cu inimă îndoită ne face să pierdem norocul. Dacă dăm cu tot sufletul nu se va întâmpla asta. Dacă dăm un lucru personal de care ne pare rău nu mai putem remedia. Dacă îl primim înapoi o să îl primim cu energie negativă care ne distruge”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Cadoul care alungă norocul din viața noastră

Darurile primite de la alte persoane pot influența și ele norocul. Numerologul ne recomandă să nu acceptăm daruri primite de la o persoană cu inimă rea, sau cu un suflet rău, căci totul se va întoarce împotriva noastră.

Ba mai mult de atât, mare atenție la oglinzi. Ele captează energiile și au două fețe, așa că asta ne-ar putea influența viața mai mult decât credem.

”Dacă vine cineva și ne dăruiește ceva cu inimă rea și simțim asta ori scăpăm de el ori îl dăm înapoi. Sunt mulți care ne oferă lucruri tendențioase. Nu primiți și nu acceptați lucruri care sunt date cu suflet rău. Oglinzile oferite cadou sunt captatoare de energii, ele oglindesc și viața asta și lumea de dincolo. Au două fețe. Vin exact când nu te aștepți”, adaugă Mihai Voropchievici.

Cum îți alungi singur norocul

Există de asemenea și mai multe acțiuni care alungă norocul. Numerologul recomandă să evităm să ne uităm în oglindă când o persoană este în spatele nostru. Aceasta va transfera energia negativă pe care o are, chiar spre noi și există posibilitatea de o stare proastă întreaga zi.

De asemenea, evitați să vă ștergeți și cu prosopul unei alte persoane. Mihai Voropchievici spune că această acțiune ar putea alunga de asemenea norocul. O altă regulă este legată de păr. Niciodată nu lăsați pe alții să vă strângă părul atunci când vă tundeți, mai spune el.

”Nu acceptați să stea cineva în spatele vostru când vă uitați în oglindă. Ne vor transfera tot ce au mai rău în ei. Ai mare șanse să rămânem toată ziua încărcați negativ. Nu vă aruncați părul pe care îl tundeți acasă. Să nu lăsați pe cineva să îl strângă, luați-l voi și puneți-l la gunoi”, recomandă numerologul.