Pune sare astăzi la fiecare colț al casei! Ritualul exact prin care elimini energiile malefice și atragi norocul

12 nov. 2021
Pune sare astăzi la fiecare colț al casei! Ritualul exact prin care elimini energiile malefice și atragi norocul
Sursa foto: Pixabay

Lumea este plină de energii pozitive, precum și negative și trebuie să ținem cont de faptul că noi înșine nu trebuie să devenim un receptor și emițător de energii negative. De multe ori sarea este asociată cu fericirea și prosperitatea întregii case și are multe întrebuințări împotriva acestor energii negative. 

Încă din vechi timpuri, în tradiția budhistă, sarea este adesea folosită pentru alungarea spiritelor malefice și energiei negative. Sunt binecunoscute tradițiile din această religie care presupun aruncarea de sare peste umăr, după o înmormântare, pentru a se asigura că spiritele rele nu-i urmăresc.

Sarea se folosește și în religia Shinto pentru a purifica un loc, acesta fiind motivul pentru care înainte de fiecare meci de sumo, se aruncă sare în centrul ringului.

Un truc pentru casă este acela de a pune în colțurile acesteia sare pentru a avea parte de noroc, pace și prosperitate. Ritualul dă roade dacă ne așezăm în mijlocul camerei, luăm o mână de sare și o aruncăm în toate colțurile, mișcându-ne în direcția acelor de ceas. În acest mod îndepărtăm energia negativă, purificăm și protejăm casa.

Cum mai poate fi întrebuințată sarea

Vastu Shastra este vechea știință indiană a arhitecturii și acționează ca un ghid pentru a vă proiecta casa într-un mod în care sporește energia pozitivă. Pentru a menține fluxul de energie pozitivă este recomandat să folosim puțină sare în momentul în care ștergem podelele din casă. De fiecare dată când spălăm pe jos dacă adăugăm puțină sare, în special sare de mare, eliminăm energiile negative și ne ținem casa departe de sărăcie.

Energiile negative din baie pot fi îndepărtate și printr-un simplu pas. Pentru a face acest lucru este necesară o cană de sticlă umplută cu sare, care trebuie păstrată permanent în baia din casă. În acest fel vom înlătura unele efecte negative.

Sarea este o soluție și în relația dintre soț și soție. Dacă aceștia sunt supărați și se ceartă des, atunci o bucată de sare gemă într-un colț al patului ar putea ajuta prin eliminarea energiei negative. Trebuie menționat că aceasta trebuie înlocuită după câteva luni.