Test de personalitate. Ce vezi: pisica urcă sau coboară scările? Psihologii americani au arătat ce spune asta despre tine

13 nov. 2022
Test de personalitate. Ce vezi: pisica urcă sau coboară scările? Psihologii americani au arătat ce spune asta despre tine

Un test de personalitate scoate la iveală cum ești tu cu adevărat. Psihologii americani îl folosesc destul de des, el fiind ușor de aplicat doritorilor.

O iluzie optică a unei pisici ar putea să-ți spună mai multe despre adevărata ta personalitate. Iluzia le cere oamenilor să spună în ce direcție se mișcă pisica și susține că acest lucru spune ceva despre tine. Psihologii americani folosesc această imagine pentru a le spune oamenilor mai multe lucruri despre personalitatea pe care o au.

Imaginea în tonuri de gri, împărtășită de The Minds Journal, arată o pisică pe o scară. Direcția în care vezi că merge pisica spune despre abordarea ta față de viață.

Test de personalitate. Pisica urcă sau coboară scările?

Dacă ați spus că pisica urcă la etaj, există șanse să aveți o viziune optimistă asupra vieții.

„Vezi potențial și vezi creștere oriunde te uiți”, se arată în articolul din The Minds Journal.

Acesta a adăugat: „Mintea ta a fost antrenată să caute modalități de a se ridica mai sus în viață, așa că, dată fiind o situație în care ai de ales între a te ridica mai sus decât alții sau a te coborî la nivelul lor, vei fi inevitabil persoana cea mai bună. Există semne clare de ambiție în tine și nimeni, în afară de tine însuți, nu te poate opri să ajungi mai sus în viață”.

Test de personalitate. Ce se spune despre tine dacă ai văzut că pisica coboară scările?

Dacă ați observat că pisica merge pe scări, aveți o personalitate pesimistă și sceptică. În articol se spune: „S-ar putea să se fi bazat pe experiențele tale de viață sau doar din cauza genului de oameni pe care i-ai întâlnit și care ți-au înclinat viziunea asupra vieții spre partea negativă”.

Acesta a adăugat: „Dar asta înseamnă că acum nu mai ai încredere ușor, calculezi înainte de a te angaja și te ferești de persoanele care par prea dulci”.

Acesta a mai spus: „S-ar putea să fie doar modul tău de a aborda lumea, dar ești mult mai ascuțit și mai isteț în relațiile tale, ceea ce face aproape imposibil să te păcălești sau să te înșeli.”

Indiferent de rezultatul pe care l-ai avut la acest test de personalitate, trebuie să știi că sunt mulți care fac astfel de teste, iar mediul online este plin de ele. Din acest motiv, nu toate sunt corecte, cele mai multe dintre ele fiind jocuri care, în realitate, nu înseamnă nimic.