Unde trebuie să ții, de fapt, banii pentru a avea noroc. Lidia Fecioru a spus exact. NU în portofel

13 mai 2022
Unde trebuie să ții, de fapt, banii pentru a avea noroc. Lidia Fecioru a spus exact. NU în portofel

Toată lumea își dorește prosperitate pe plan financiar, însă facem tot ceea ce trebuie? Lidia Fecioru spune că sunt anumite detalii legate de bani pe care puțini le știu.

Știai că dacă pui bani sub preșul de la intrare vei avea mare noroc? Poți pune o bancnotă sau o monedă fie sub preș, fie sub pragul ușii, astfel încât vei evita pierderea banilor. Lidia Fecioru spune că aceste ritual funcționează ca un obstacol pentru bani și îi va împiedica să iasă din casă.

Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc.

Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă”, recomandă bionergoterapeutul.

Ține cont de faptul că banii trebuie mereu să fie ascunși pentru a aduce noroc. De asemenea, dacă îi vei pune pe masă, vei atrage bunăstarea cu ajutorul lor. ”Sub faţa de masă sau sub vaza cu fructe, să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă”, a dezvăluit aceasta.

Unde trebuie să îți ții banii pentru a avea noroc

Și pentru că banilor nu le place să stea la vedere, asigură-te că păstrezi în zone mai ascunse. O soluție poate fi bucătăria sau dormitorul, adică fie lângă mâncare, fie lângă lenjeria de pat, deci mare atenție unde alegi să îi strângi.

”Un alt truc foarte important foarte a păstra mereu banii în casele noastre este ca aceștia să fie păstrați într-un anume fel. Banii trebuie puși de la mic la mare, eventual într-un loc ascuns. Cele mai bune locuri pentru a ne păstra banii sunt bucătăria și dormitorul, lângă hrană sau lenjeria de pat.

Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat”, a mai spus Lidia Fecioru.