Ziua de azi, 11.11 vine cu o încărcătură magică. Dorințele se pot împlini. Mihai Voropchievici explică ce trebuie să facem. Este poate cel mai important moment din ultimii 100 de ani

11 nov. 2021
Ziua de azi, 11.11 vine cu o încărcătură magică. Dorințele se pot împlini. Mihai Voropchievici explică ce trebuie să facem. Este poate cel mai important moment din ultimii 100 de ani
Mihai Voropchievci

Ziua de 11 noiembrie, adică 11.11 este una specială, cu multă încărcătură spirituală. Numerologul Mihai Voropchievci explică în detaliu ce însemnătate mare poate avea pentru fiecare. Ca totul să fie mult mai clar, acesta a distribuit pe pagina lui de facebook o postare a Rodicăi Bodin, care are un cabinet de terapii complementare.

Aceasta spune cu lux de amănunte de ce 11.11 reprezintă poate cel mai important moment din ultimii 100 de ani. Este bine să ținem cont de cele relatate și să acționăm în consecință.

„Unul dintre cele mai importante momente din ultimii 100 de ani
(este indicat sa intram in Alfa si sa ne punem dorințe si sa cerem ghidare divina )

11.11 și în general orice ține de orele 11 sunt momente încărcate de energie, 11 fiind număr maestru. 1111 sau 11/11 are o semnificație spirituală specială, deoarece 11 reprezintă trezirea spirituală și noi începuturi puternice. Știați că atunci când vedeți 11:11 pe ceas sau că atracția deosebită pentru numărul 1111 indică o schimbare imediată, o reconectare sau mai degrabă o realiniere spirituală a voastră? Poate fi vorba despre o idee nouă sau despre o concluzie.

În numerologie, numărul unu indică începuturi, dar când există o înșiruire a acestei cifre, cum ar fi 11 noiembrie (11/11), ea creează o energie puternică pentru respectiva zi, pentru atingerea potențialului nostru și pentru o trezire la realitate.

11 noiembrie este o zi cu o încărcătură puternică, favorabilă pentru a face schimbări în viața noastră, pentru a stabili intenții de viitor sau pentru a aprofunda chestiuni din viața noastră în căutarea adevărului. Ne vom putea lăsa conduși de intuiție, iar cei care se bucură de darul clarviziunii vor putea avea revelații.

În numerologie numărul 11 este un număr „Maestru”, adică are o frecvența vibrationala înaltă și este folosit în previziuni, magie dar și științe transcedentale. Un astfel de număr maestru are un potențial desăvârșit pentru învățare și evoluție spirituală și poate aduce schimbări majore în viețile noastre.

Dacă până acum ați simțit o stare de moleșeală, de lentoare sau de stagnare, 11 Noiembrie este ziua care va fi ca o gură de oxigen. Bucurați-va de energia noilor începuturi și deschideți-va sufletele pentru a primi vibrația ei”, a scris Rodica Bodin pe pagina ei de facebook.

Ce este bine să facem astăzi

Mihai Voropchievici spune că astăzi este o zi cu încărcătură divină şi este plină de spiritualitate.  Mai mult de atât, se creează un nou portal, care ne conectează la tot ce însemnă dragoste şi compasiune. Este bine să nu lăsăm ca acest moment să treacă degeaba și să medităm pentru a ne fi mai bine în viitor.

„Este o lună când trebuie să ieșim din zona de confort şi să încercăm să depășim şi slăbiciunea asta fizică din perioada asta atât de complicată. Să încercăm să ne bucurăm de viaţă. Să vedem care e fericirea adevărată. Întinde mâna fă ochii mai mari şi vezi că poţi face pe altul fericit şi poți să te încarci cu fericire de la altă persoană. Primul impact care a venit în luna noiembrie a fost Luna Nouă din 4 noiembrie.

Luna Nouă a fost în zodia Scorpionului şi iar ne trimite la dragoste, la pasiune, la patos. Să fim mai atenți cu cei de lângă noi, cu persoanele dragi, cu prietenii. E un nou ciclu solar la Lună Nouă, un nou început. De ce să nu profităm şi să venim şi noi la rândul nostru să lăsăm sufletul să zburde puţin să se umple de intensitate să lăsam trăirile alea? Dar parcă ne este ruşine să ne bucurăm. Primim o doză de energie., 

Pe data de 11 se formează portalul. Ne permite să ne conectăm cu Sinele nostru superior. Hai să evoluăm la un alt nivel de înțelegere de percepție. Pe 11.11 s-ar putea să aveţi nişte vise premonitorii. Universul ne atenționează să ne așteptăm la nişte clarități. Vine cu o încărcătură fantastică. Ori veți cunoaște pe cineva, ori veți ajuta pe cineva, dezinteresat. Faceți aşa cum vă spune Dumnezeul din voi. Vom vedea câte lucruri benefice sunt în jurul nostru.”, a transmis și Mihai Voropchievici.