Zodia afectată de energii negative. Atenție la zona profesională! Puteți rămână fără job! Mariana Cojocaru, previziuni complete

14 nov. 2022
Zodia afectată de energii negative. Atenție la zona profesională! Puteți rămână fără job! Mariana Cojocaru, previziuni complete

Horoscop. Mariana Cojocaru anunță o perioadă dificilă pentru foarte multe zodii. Sunt nativi învăluiți în energii negative, în timp ce alții riscă să fie afectați de karma, în funcție de ce au făcut sau nu în trecut. 

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru finalul lunii noiembrie 2022. Urmează o perioadă în care multe dintre zodii nu vor fi prea fericite.

Au loc izbucniri, momente dureroase, dar și impulsive în cazul multor nativi. Spre exemplu, Taurii trebuie să fie atenți la relațiile lor karmice. Nativii acestei zodii riscă să aibă mai multe răbufniri până la finalul lunii, iar asta i-ar putea pune într-o postură destul de dificilă.

Nici Gemenii nu sunt prea departe. Cei născuți sub acest semn zodiacal se vor afla față în față cu o agresivitate verbală neașteptată, din partea unor persoane apropiate.

”Se confruntă cu agresivitatea verbală și trebuie să își modeleze mai atent tonul. Pot reacționa și ei impulsiv la anumite declarații pe care le rostesc cei din jur, fie prieteni ori colaboratori”, avertizează astrologul.

Zodia care va ajunge să se simtă debusolată

Pentru nativii din zodia Rac urmează o perioadă marcată de energii negative. Așa au început anul și așa îl vor și termina, adaugă Mariana Cojocaru.

”Au acumulat prea multe energii negative de la începutul anului până acum și vor deveni conștienți de asta în perioada următoare. Pot apărea probleme în carieră”, mai spune astrologul.

Pentru Fecioare urmează o perioadă în care se vor simți de-a dreptul debusolate. Cei născuți sub acest semn zodiacal devin destul de confuzi, iar asta le-ar putea da ceva bătăi de cap.

”Se vor simți debusolate. Se confruntă cu o serie de confuzii, ca și cum și-ar pierde din personalitate. Au mintea ocupată, doar că gândurile lor s-ar putea să se îndrepte în altă parte”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.