Zodia afectată de Luna Neagră. Are parte de situații ieșite din comun. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru acești nativi

13 iun. 2022
Zodia afectată de Luna Neagră. Are parte de situații ieșite din comun. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru acești nativi

Luna Neagră continuă să afecteze multe dintre semnele zodiacale. Unele se vor confrunta cu probleme de sănătate și perioade agitate, în timp ce pentru altele pot urma și mai multe probleme, spune astrologul Cristina Demetrescu.

Pentru Lei urmează o perioadă nu foarte benefică din punct de vedere al bioritmului, însă programul lor agitat îi va obliga să se conformeze. Nativi acestei zodii reușesc să depășească starea proastă de spirit și de asemenea reușesc să facă față și presiunilor de la locul de muncă.

”Ar putea să aibă o perioadă nu foarte bună din punct de vedere al bioritmului, însă nu pot să rateze anumite evenimente, ocazii, voră să fie prezenți la toate aceste evenimente, trec peste starea lor poate un pic mai proastă, obțin și anumite favoruri la locul de muncă, dar toată perioada pune puțin presiune asupra lor”, spune astrologul.

Zodia care trece prin mari transformări

Pentru Raci în schimb, Luna Neagră aduce câteva probleme. Au parte de evenimente ieșite din comun. De asemenea, cei născuți sub acest semn zodiacal nu se vor odihni prea bine și s-ar putea confrunta cu stări diferite de la o zi la alta.

Astrologul spune că acești nativi suferă o perioadă a transformărilor, însă odată ce aceasta va fi depășită, toate lucrurile se vor aranja în beneficul lor.

”Au o Lună Neagră care care intră în tensiune cu Jupiter și Marte, poate și pe fondul unor întâmplări în ultima perioadă care sunt un pic mai ieșite din comun. Este poibil să nu doarmă bine, să nu se simtă foarte bine, să aibă fluctuații de stare de la o zi la alta. Și pentru ei este o perioadă de transformări, de schimbări și este bine să treacă peste genul acesta și să-și vadă de planurile pe care le-au lăsat suspendate”, adaugă Cristina Demetrescu.