Zodia afectată puternic de lună în perioada aceasta. Ar putea avea parte de o despărțire. Urania, previziuni complete

18 mai 2022
Zodia afectată puternic de lună în perioada aceasta. Ar putea avea parte de o despărțire. Urania, previziuni complete

Vin mari probleme pentru foarte multe dintre semnele zodiacale. Unele dintre ele s-ar putea confrunta cu probleme în relația de cuplu pe când altele ar putea avea probleme cu membrii familiei, spune Urania.

Leii spre exemplu sunt influențați de Luna Plină în Scorpion care le va crea mari dezechilibre emoționale. Apar îngrijorări în legătură cu un membru al familiei. Lucrurile bune vin de abia după 17 mai, atunci când acești nativi au șanse mari să evolueze pe plan profesional.

”După producerea Lunii Pline în Scorpion, se vor produce mai multe dezechilibre emoționale pentru nativii zodiei Leu. Vor fi îngrijorați în legătură cu evoluția unei situații dificile, precum starea de sănătate a unui părinte. Între 16 și 20, mai au posibilitatea de a evolua în carieră, mai ales nativii trecuți de 40 de ani. Per total, Leii vor avea energie și vor fi dornici de aventură”, spune Urania.

Nici pentru Raci nu este o perioadă prea roz. Nativii acestei zodii au probleme mari în relația de cuplu și se gândesc ce să schimbe în comportamentul lor pentru a schimba lucrurile. Și pentru ei urmează o perioadă de schimbări la locul de muncă.

Zodia care face mulți bani

”Racii vor fi încercați din punct de vedere emoțional. Unii nativi se vor gândi la revizuirea comportamentului față de anumite persoane care le creează un disconfort. Între 16 și 18 mai, vor purta anumite discuții cu colegii sau partenerii de muncă cu scopul de a corecta anumite greșeli”, adaugă astrologul.

Pentru Fecioarele lucrurile merg bine pe plan profesional. Acești nativi câștigă bani, însă problemele vin de abia pe la mijlocul săptămânii, când ar putea primi câteva vești care le vor da mari bătăi de cap.

”Fecioarele pot câștiga bani, din muncă sau de pe urma unui talent pe care hotărăsc să-l expună. Între 14 și 16 mai, nativii vor întâmpina dificultăți în transmiterea și primirea anumitor informații. Există posibilitatea să se confrunte cu vești încurcate, trunchiate, deformate, manipulate, răstălmăcite”, mai spune Urania.