Zodia afectată puternic de Luna Neagră. Atenție maximă, apar probleme mari. Mariana Cojocaru, previziuni complete

03 mai 2022
Zodia afectată puternic de Luna Neagră. Atenție maximă, apar probleme mari. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Unele zodii nu vor avea o perioadă foarte benefică. Apar certuri în cuplu, ba chiar pot exista probleme și în relațiile cu cei din jurul lor. Mariana Cojocaru le recomandă tuturor să rezolve problemele cu mult cam și răbdare.

Fie că este vorba despre probleme la locul de muncă, sau probleme în relație, marea majoritate a semnelor zodiacale vor reuși să găsească o cale de mijloc.

În cazul Berbecilor lucrurile se anunță a fi extreme și chiar și ei se vor simți pierduți. ”Pot funcționa la extreme. Mulți nu mai știu pe unde să scoată cămașa”, spune astrologul.

Taurii în schimb vor avea probleme pe plan sentimental și nu ar fi exclus să răbufnească la un moment dat. De asemenea, devin mult mai atenți pe relațiile pe care vor să și le facă.

”Sunt într-o perioadă în care ar putea să răbufnească în plan sentimental. Trebuie să fie atenți la relații sau în ce relații intră. Impactul este karmic”, adaugă Mariana Cojocaru.

Zodia care are parte de mari tensiuni

Nici Gemenii nu sunt prea departe. Se anunță tensiuni mari din cauza lui Mercur. ”Trebuie să fie atenți, pentru că pe 10 mai Mercur va intra în mișcare retrogradă. Pot fi răscoliți de tot felul de tensiuni”, a mai spus aceasta.

Pentru Raci pe de altă parte, Lilith (Luna Neagră) le va crea probleme. Nativii acestei zodii s-ar putea trezi în situații nu foarte plăcute, motiv pentru care ar trebuie să se pregătească încă de pe acum pentru ce ar putea urma.

Racii sunt vizați în mod direct de aspectele care țin de Lilith. Ea, în general, nu se joacă. Este pur și simplu necruțătoare”, adaugă Mariana Cojocaru.