Zodia afectată puternic de Luna Neagră. Vine o perioadă marcantă. Atenție la aceste semne! Mariana Cojocaru, previziuni complete

27 ian. 2023
Zodia afectată puternic de Luna Neagră. Vine o perioadă marcantă. Atenție la aceste semne! Mariana Cojocaru, previziuni complete

Horoscop. Mariana Cojocaru anunță un 223 complicat pentru noi nativi. Luna Neagră îi va afecta la început de an, însă ulterior, lucrurile se redresează de la sine.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru anul 2023. Racii au fost afectați de Luna Neagă în primele săptămâni din ianuarie, însă lucrurile se redresează odată cu cea de a doua lună de iarnă.

Dacă 2022 a fost un an plin de presiune pentru nativii acestei zodii și au avut loc evenimente marcante, atât asupra emoțiilor, cât și asupra sănătății, iată că 2023 le aduce liniște și oportunitatea de a-și rezolva anumite probleme.

”A fost un an cu o presiune foarte mare pe Raci datorită acestei pseudo-planete, practic mai degrabă cu marcaj de asteroid, dar care nu e de aici de colo, pentru că își pune amprenta asupra emoțiilor, asupra sănătății, le-a scăzut imunitatea organismului foarte mult.

A avut și veleități pozitive, pentru că de multe ori artiștii din zodia asta au fost mai inspiraţi și mai creativi, și-au găsit muze, şi-au găsit elemente de susținere, dar cum nu toți sunt artiști sau de multe ori, și dacă sunt artiști, se gândesc la sănătate, trebuie să țină cont de faptul că într-un astfel de an, cel puțin la debut, pot exista încă tensiuni în familie, acolo unde nu s-au rezolvat în 2022”, spre astrologul.

Zodia care trebuie să își rezolve problemele în 2023

Ce urmează deci anul acesta pentru Raci? Toate lucrurile care nu au mers anul trecut au șansa să fie rezolvate, însă ceva mai târziu și nu acum.

Cei născuți sub acest semn zodiacal se pot confrunta cu tensiuni, pot ajunge să fie părăsiți și de asemenea, urmează o perioadă dificilă și din punct de vedere profesional.

Cel mai bine este să își pună ordine în viață, pentru că unele probleme nu dispar de unele singure, avertizează Mariana Cojocaru.

”Dacă tu nu ai rezolvat ce aveai de făcut în 2022, iată că debutul de an nu-i lasă în pace, tot îi agită. Pot să apară rupturi în dragoste, adulter, tensiuni, secrete de orice natură, legate de acte de business, de parteneriate, de carieră şi, dacă au fost descoperite și rezolvate la timp, ce e val ca valul trece.

Dacă nu, vor purta Racii tinichelele de coadă a ceea ce nu au rezolvat sau poate au greșit neștiind”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.