Zodia ca va avea parte de o surpriză. Runa îi aduce un cadou nesperat. Mihai Voropchievici, previziuni complete

15 nov. 2022
Zodia ca va avea parte de o surpriză. Runa îi aduce un cadou nesperat. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță o perioadă tumultoasă pentru anumite zodii. Sunt nativi care au parte de surprize, în timp ce alții se vor afla în centrul unor bătălii.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Fiecare nativ are parte de provocările sale. Totul depinde de alegerile pe care le va face, dar și de cum va reacționa.

Astfel, Berbecii trebuie să învețe ce este răbdarea. Nativii acestei zodii vor avea parte de o surpriză, însă până atunci, să aibă grijă să nu se agite prea mult.

Roata norocului se poate întoarce, iar cei care știu să fie răbdători nu fac nici greșeli, așa că urmați acest sfat, dacă vreți ca lucrurile bune să se întâmple.

Nativii din zodia Berbecului să aibă răbdare. Acum se întoarce roata norocului şi numai pentru Berbecii care sunt răbdători şi nu greşesc în a-şi dori imediat totul.

Cu puţină răbdare, chiar dacă e greu pentru o zodie de Foc să aibă răbdare, dar spune runa că surprizele plăcute sunt făcute pentru Berbecii care ştiu să aştepte. Deci, nu grăbiţi desfăşurarea în avanpremieră a evenimentelor”, spune numerologul.

Zodia care se va afla în centrul unui scandal

Nativii din zodia Taur pe de altă parte se vor afla în centrul unei bătălii. Cei născuți sub acest semn zodiacal atrag cearta, însă runa le spune să rămână cât se poate de calmi.

Indiferent de cum vor evolua lucrurile, acești nativi au șanse mari să iasă câștigători, adaugă Mihai Voropchievici.

”Taurul e pus sa susţină o mică bătălie săptămâna viitoare. E un pic de arţag acolo în el, încăpăţânare, ceartă. Dar runa vă asigură să nu fiţi îngrijoraţi. Bătălia aceasta, dacă nu o faceţi cu patos, veţi câştiga în mod sigur. Deci, nu vă ambiţionaţi să demonstraţi că sunteţi mai tari decât Berbecii”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.