Zodia care ar putea face un accident în aceste zile! Mai bine evitați condusul! Cristina Demetrescu, previziuni complete

17 nov. 2022
Zodia care ar putea face un accident în aceste zile! Mai bine evitați condusul! Cristina Demetrescu, previziuni complete

Horoscop. Cristina Demetrescu anunță trădări, probleme financiare, iar acesta ar putea fi doar începutul în cazul anumitor zodii. Penultima lună din an aduce tot felul de răsturnări de situație.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru cea de a doua jumătate a lunii noiembrie. Sunt zodii care pot face greșeli majore fără ca măcar să își dea seama, în timp ce altele pot ajunge în situații extrem de dificile.

Astfel, conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Berbecul este cel care riscă să facă o greșeală de proporții și nu numai. Nativii acestei zodii riscă să fie trădați dacă nu sunt atenți la comunicare.

De asemenea, trebuie să înțeleagă cu răbdare orice informație primită și să aibă grijă ce spune mai departe. Marte Retrograd le va da de asemenea acestora câteva mari bătăi de cap, așa că atenție la orice tip de situație.

Zodia care poate ajunge să fie trădată

”Berbecul trebuie să fie foarte atent la comunicare, la gafe, la lucruri lăsate la vedere, ar putea fi trădat. Să fie atent la cum transmite și înțelege o informație. Să nu fie rău intenționat, pentru că s-ar putea să rănească fără să vrea. Marte în retrograd agită drumurile, să aibă grijă atunci când conduc, dar și unde parchează mașina”, avertizează astrologul.

Pentru nativii din zodia Taur vin probleme mari din punct de vedere financiar. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să fie atenți la cheltuieli, mai exact pe ce își dau banii.

Recomandat ar fi ca aceștia să economisească în loc să investească, astfel încât să poată să fie pregătiți pentru orice tip de cheltuieli neprevăzute.

”Taurii întâmpină probleme pe plan financiar, atenție pe ce dau banii, dacă împrumută și în ce investesc. Este mai bine să economisească și să fie pregătiți pentru cheltuieli neprevăzute”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.