Zodia care ar putea schimba totul acum. A început o răfuială karmică. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru această perioadă

23 mart. 2022
Zodia care ar putea schimba totul acum. A început o răfuială karmică. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru această perioadă

Pentru că mulți se întreabă când vom depăși actuala situație, Mariana Cojocaru prezintă o serie de previziuni care îi vizează pe toți nativii. Este o perioadă de răfuială karmică, iar asta o confirmă toate analizele recente.

”Am făcut analize pe astrogramele liderilor mari ai lumii și acolo spuneam că este o răfuială karmică, o răfuială de vieți între titanii lumii. Toți au axa karmică în pești și în fecioară. A început în pești? A început în pești!”, a declarat Mariana Cojocaru, la Prima TV.

Fiecare zodie în parte poate să intervină, însă astrologul spune că este nevoie de înțelepciune în primul rând. Doar așa poate fi găsită o soluție. Mai mult de atât, Mariana Cojocaru subliniază că vor exista trei etape, iar cifra 3 este una importantă în acest sens.

”Acum, totul ține de cum vor reuși ei, cu înțelepciune, pentru că eu spun că sunt mai toți oamenii înțelepți, să găsească o soluție, în așa fel încât să nu sacrificăm viețile copiilor.

Vor exista trepte, pentru că ține de capacitatea fiecăruia de a gestiona așa ceva. Există marcaje care vin pe anumite ciclul karmice în relație cu 3. Poate să fie trei luni, poate să fie trei săptămâni, poate poate să se prelungească pe trei ani Este important ca soluția să fie una foarte bună pentru oamenii care suferă și care nu au greșit cu nimic”, a mai spus astrologul.

Cât despre situația din România, astrologul spune că este nevoie de diplomație. Mariana Cojocaru consideră că poporul nostru este unul care are o cădere spirituală și va știi cum să influențeze anumite lucruri.

Zodia care poate salva situația

Ba mai mult de atât, astrologul susține că astrele prezentau o cu totul altă perioadă, iar ce se întâmplă acum ar fi trebuie să fie cu totul altceva. Oricum ar fi însă, panica din rândul populației trebuie să ia sfârșit, însă aici, modul în care diplomații români vor întoarce totul în favoarea lor va fi decisiv.

”Cu cât vor fi mai isteți, mai orientați și mai diplomați și ai noștri, cu atâta ne va fi mai bine. Pentru că după doi ani de pandemie, pandemie pe care, dacă mă întrebi pe mine, eu am calculat-o în fel și chip, iar ea era previzionată, conform tranzitelor astrale, peste doi ani din momentul în care a început, deci acum trebuia să înceapă pandemia și nu ceea ce se întâmplă acum.

Eu zic că avem un popor cu o înaltă cădere spirituală și va ști să influențeze în așa fel masa aceasta politică, ca să știe să gestioneze și să coordoneze lucrurile. Oamenii deja sunt panicați, de doi ani de zile există o tensiune în țară”, a mai adăugat Mariana Cojocaru.