Zodia care are cea mai mare nevoie de atenție. Tot timpul are nevoie de confirmări. Astrologul Maria Sârbu a dat detalii pentru toți nativii din horoscop

10 nov. 2021
Zodia care are cea mai mare nevoie de atenție. Tot timpul are nevoie de confirmări. Astrologul Maria Sârbu a dat detalii pentru toți nativii din horoscop

Avem câteodată prieteni care ne consumă mult sau care se supără ușor atunci când nu le dăm atenția pe care și-o doresc. Iar în dragoste este de-a dreptul o pacoste când nu știi câtă nevoie de atenție are persoana iubită și nu înțelegi de ce se strică periodic relația voastră, explică renumitul astrolog Maria Sârbu pentru cititorii ShowBlitz.ro.

Foarte multe detalii despre Horoscop puteți citi și pe pagina ei de Facebook.

Zodiile au sensibilitatea lor în fața acestei nevoi și exista câteva dintre ele care se întrec pentru a deține loc fruntaș în acest top!

Leul are nevoie de atenție și de confirmare pentru a putea rămâne în confort atunci când nu are chef să facă mare lucru. Acest aspect se traduce ca și nevoia lui de a face lucruri pentru el.

Racul are multe îndoieli și ia totul repede personal, de aceea are nevoie să îi oferi atenție și să îl asiguri că nu este despre el ci ai tu ceva de rezolvat, astfel se calmează și poate să te susțină în demersurile tale.

Taurul are nevoie de atenție pentru că este posesiv (vezi uneori obsesiv) și vrea să știe că are toți căluții în grădina lui și că nimic nu se va schimba, de aceea este bine să îi dai raportul cât de des poți și să îl asiguri că ești mereu acolo. El este dependent de stabilitatea voastră, nu îl destabiliza și nu îl speria!

Zodia care are mereu nevoie de confirmări și demonstrații

Dar peste toate cel mai solicitant este Scorpionul. El este cel care are cea mai mare nevoie de atenție și de cele mai multe confirmări și de cele mai mari și intense demonstrații. Trebuie să știi să îl împaci dacă l-ai supărat, să știi să îl asculți când e trist și să nu îl provoci în supărări pentru că te va întrece. Este ușor paranoiac atunci când nu e sigur de tine și de fel nu e sigur pe oricine. Iar în plus nu se mulțumește cu mici sentimente și vrea să trăiți iubirea cu pasiune nebunească, să faceți pași mari în numele iubirii!

Iar zodiile care au nevoie de confirmările cele mai dese se adaugă și ele în acest top: Berbec, Gemeni și Săgetător. După fiecare ceartă trebuie să îi asiguri că nu a pierit iubirea dintre voi și că sunteți o echipă bună în continuare.

Mai adaugăm aici cei care au nevoie să vorbească cel mai mult și care se opresc mai greu, tot au nevoie de un fel de atenție și ei; Vărsătorii!

Cei care vor atenție atunci când ai și nu se supără că nu le oferi timpul, atenția sau serviciile tale care să le arate cât de mult îi iubești sunt puțini! Parte dintre nativii zodiilor: Pești, Balanță, Fecioară și Capricorni. Ei își văd de treabă și consideră că respectul este mai important decât desele dovezi de dragoste și astfel își văd de ale lor.