Zodia care are pare de schimbări majore. Are loc o configurație astrală. Mariana Cojocaru, previziuni pentru tot restul anului 2023

04 apr. 2023
Zodia care are pare de schimbări majore. Are loc o configurație astrală. Mariana Cojocaru, previziuni pentru tot restul anului 2023

Horoscop. Mariana Cojocaru a făcut o serie de previziuni pentru anul 2023 și se pare că unii nativi vor fi puși în dificultate. Se anunță un an al schimbărilor pentru ei.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, pentru Pești se anunță o perioadă sensibilă, în special începând cu prima lună de primăvară. Configurația astrală se schimbă în cazul nativilor acestei zodii, iar doar anumite persoane ajung să fie susținute.

Aici este vorba despre vârstă, pentru că Saturn este de partea Peștilor care au trecut de 40 de ani. De cealaltă parte, tinerii Pești nu vor avea o perioadă prea fabuloasă, iar lucrurile nu mai merg atât de ușor ca și în anul 2022.

”Pentru nativii Pești, care sunt în general cei mai sensibili reprezentanți ai zodiacului, o altă veste: în special din 8 martie, când Saturn părăsește constelația Vărsătorului și va intra în Pești, iată că se schimbă complet configurația astrală.

Saturn vine și susține numai anumite persoane, în general persoanele care au cam trecut de 40 de ani. Pentru cei care sunt foarte tineri, într-un astfel de an vor avea impresia că acest corset saturnian astral îi poate strânge mult prea tare. Adică nu mai au lejeritatea cu care s-au manifestat în 2022 ca mișcare, ca atitudine, ca evoluție, practic aveau vânt din pupă”, avertizează astrologul.

Zodia care riscă să facă mari greșeli

Ce urmează deci pentru Peștii tineri? Mariana Cojocaru spune că cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să se gândească de două ori înainte de a încerca să facă un pas în față, fie că e vorba de un demers, ori de o afacere, pentru că riscă să greșească.

E momentul oportun să devină mai înțelepți, pentru că schimbări vor tot exista în viața lor în următorii ani de zile.

”Acum, vor gândi de două ori înainte când vor trebui să înceapă ceva, un demers nou, cum vor schimba lucrurile acestea, ca să nu greșească, Ce au de făcut Peştii?

Vor gândi și vor încerca să fie mai înțelepți ca de obicei, acum nu vor mai face schimbările, spunând ce-o fi, o fi. Deci e o altă filozofie de viață pentru Pești, care va fi ţine până în 2025”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.