Zodia care are protecție divină! Obține orice își propune zilele acestea. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru acești nativi

13 mai 2022
Zodia care are protecție divină! Obține orice își propune zilele acestea. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru acești nativi
Sursa foto: Captură video.

O zodie va fi protejată de astre în perioada următoare. Poate realiza tot ceea ce își propune fără a-și face griji de urmări. Alți nativi în schimb vor avea probleme pe plan amoros, spune Mariana Cojocaru.

Peștii trebuie să fie atenți la lucrurile sentimentale, dar și la justiție, căci s-ar putea confrunta cu câteva situații neprevăzute pe aceste planuri.

”Peștii au aspecte pozitive, mai ales când vorbim despre Jupiter, prezent în acest semn zodiacal. Ei trebuie să fie atenți la chestiunile cu justiția. Alții pot avea probleme ce țin de sentimente”, spune astrologul.

Capricornii în schimb trebuie să se pregătească pentru probleme mari pe plan amoros. Nativii acestei zodii ar putea fi trădați, fie de persoanele dragi din viețile lor, fie de partenerii de la locul de muncă în care aveau mare încredere.

Toate aceste situații îi vor pune pe gânduri. Cei născuți sub acest semn zodiacal ajung să se gândească dacă au făcut sau nu alegeri corect în relațiile pe care le au acum, adaugă Mariana Cojocaru.

Zodia care beneficiază de protecția astrelor.

Vărsătorilor le este recomandat să stea cât de liniștiti pot, căci astrele îi protejează din toate punctele de vedere. Tot ceea ce își doresc devine realitate, spune astrologul.

Mai mult de atât, acești nativi se bucură de un succes neașteptat atât pe plan financiar cât și profesional, așa că orice încercare din această perioadă va fi cât se poate de benefică pentru ei.

”Sunt într-o zonă de exuberanță sau într-o zonă explozivă. Se pot materializa lucruri din trecut care nu s-au realizat așa cum și-au dorit ei. Pot veni beneficii la unii, dar și cu încercări sau stat pe gânduri mai ales pe zona de carieră”, a mai spus astrologul Mariana Cojocaru.