Zodia care are un har aparte. E bine să o ai în preajmă. Te va ajuta enorm. Mihai Voropchievici, previziuni complete

18 mai 2022
Zodia care are un har aparte. E bine să o ai în preajmă. Te va ajuta enorm. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Multe dintre semnele zodiacale au calități pe care nici măcar nu și le-ar fi imaginat, spune numerologul Mihai Voropchievici. Sunt nativi care au o legătură specială cu lumea spirituală, în timp ce alții știu cum să înțeleagă lucrurile de la distanță.

Balanțele spre exemplu sunt unele dintre cele mai blânde semne zodiacale, asta până în momentul în care sunt enervate. Nativii acestei zodii sunt empatiei și tocmai din acest motiv sunt momente în care pot citi gândurile altora. De asemenea, sunt atente și la detalii, așa că pot rezolva problemele mai repede decât oricine altcineva.

”Balanţa e blândă, dar până când le supără cineva. Balanţele dau dovadă de o empatie deosebită şi din această empatie pot da senzaţia că citesc gândurile celorlalţi. Au capacitatea de a observa toate laturile unei probleme şi de a înţelege nevoile, dorinţele, dar şi motivaţiile ascunse ale celorlalţi. Mintea lor este precum oglinda care le arată oamenilor ceea ce gândesc”, spune numerologul.

Nici Scorpionii nu sunt mai prejos. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot comunica cu lumea spirituală, având un dar aparte. Mai mult de atât, ei pot să ăibă și vise premonitorii, știind încă dinainte ce ar urma să se întâmple.

Zodia care comunică cu lumea spirituală

Sunt cei mai buni când vine vorba de luarea unor decizii, un motiv în plus să ai un Scorpion în viața ta.

”Au puterea de a comunica cu lumea spirituală. Pot comunica cu lumea nevăzută care este în jurul nostru, care ne înconjoară. Au conexiuni speciale cu cei de dincolo. E altă zodie de apă care are puteri din aceatea, ca şi Racul şi de multe ori, vin şi spun nişte lucruri percepute de ei, la fel ca şi Fecioara.

Pot avea şi vise premonitorii şi vin şi spun că se întâmplă aşa ceva, dar el nu e conştient că acel lucru chiat se poate întâmpla. Abia după ce se întâmplă minunea, se teme şi el de ce a putut să afle. Mesajele pe care le percep, de multe ori le oferă capacitatea de a lua cele mai bune decizii, dar după ce au conştientizat că au această putere, de a primi ordine din altă parte”, adaugă Mihai Voropchievici.