Zodia care are VUNJO! RUNELE anunță zile de vis. Mihai Voropchievici, previziuni complete

17 ian. 2023
Zodia care are VUNJO! RUNELE anunță zile de vis. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță o săptămână destul de plină de provocări pentru multe zodii. Doar unii nativi beneficiază de noroc din partea runelor, în timp ce alții au de dus câteva bătălii grele.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada următoare. Fiecare zodie trebuie să știe ce o așteaptă, astfel încât să fie pregătită.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Racii se vor afla în centrul unor bătălii în zilele care urmează. Mai mult de atât, nativii acestei zodii vor fi protagoniștii acestor evenimente.

Numerologul nu a spus însă dacă tot ei sun și cei care urmează să iasă câștigători din acest război pe care l-au declanșat. ”Racul este şi el pus pe bătălie. Vor chiar să susţină un război. Totul se aranjează, dar nu ştim în favoarea cui”, spune numerologul.

Și pentru Tauri urmează câteva lupte, însă spre deosebire de Raci, acești nativi ajung fără să vrea în centrul lor. Tocmai din acest motiv, ei nu trebuie să fie deloc îngrijorați, indiferent de situație.

Zodia care are de câștigat pe toate planurile

Pentru nativii din zodia Leu, runele aduc Vunjo. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea zile de vis și au de câștigat și pe toate planurile, așa că să se bucure de moment și să profite la maxim de el. ”Leii îl au pe Vunjo. Au câştiguri pe toate planurile”, adaugă Mihai Vorocphievici.

Pentru Fecioare, Mihai Voropchievici transmite un avertisment. Acești nativi trebuie să își dea seama de câteva greșeli pe care le-au făcut.

Au neglijat mai mult decât trebuie anumite persoane și a venit momentul să își consolideze poziția, iar asta este valabil atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

”Fecioara trebuie să-şi aducă aminte că au fost neglijente cu ceilalţi. Trebuie să-şi consolideze poziţia acasă şi la job”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.