Zodia care își schimbă logica! Apropiații nu o mai recunosc. Urania, previziuni complete pentru aceste zodii

16 iun. 2022
Zodia care își schimbă logica! Apropiații nu o mai recunosc. Urania, previziuni complete pentru aceste zodii

Vin schimbări majore în următoarele zile. Unele zodii își schimbă complet gândirea, în timp ce altele devin interesate de cu totul alte lucruri, fiind împinse de situații neprevăzute, spune astrologul Urania.

În funcție de interese se modifică și modul de abordare al problemelor. Acesta este și cazul acestor nativi care sunt dispuși să scape de gândurile negre pentru a putea merge mai departe.

Racii spre exemplu își schimbă motivația în următoarea perioadă. Devin mai conștienți de ceea ce trebuie să fie pe plan profesional. ”Cei maturi ar putea avea o motivație corectă: suprasolicitarea în plan public (funcție, răspunderi, însărcinări speciale, activitate profesională complexă) în această perioadă”, spune astrologul.

Leii trebuie să fie atenți la conflicte neașteptate. Apar persoane dificile în viețile lor care ar putea să dorească să se răzbune. Tocmai din acest motiv, nativii acestei zodii trebuie să nu ridice cota mai mult decât este, căci situația ar putea să nu evolueze în favoarea lor.

Zodia aflată în mijlocul unor conflicte

”Nu ridicați cota disputelor până la un conflict deschis cu persoanele dificile, cu funcție sau cu un anume statut care s-ar putea răzbuna sau reacționa disproporționat, simțindu-se jignite și „atacate”, adaugă Urania.

Fecioarele vor să schimbe totul. Dacă până acum erau concentrate pe o gândire mai negativistă care nu coincidea cu realitate, iată că acum, cei născuți sub acest semn zodiacal au o viziune mult mai logică și corectă. De această dată, nici emoțiile și nici sentimentele nu îi vor mai tulbura cum o făceau până acum.

Totul se datorează Lunii care va tranzita Zodia Fecioară.

”Luna va tranzita zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn multă stabilitate în gândire, viziune corectă, logică, rațiune precisă, netulburată de emoții și sentimente”, mai spune astrologul Urania.