Zodia care își va întâlni marea dragoste. Apare flacăra reală a iubirii. Mihai Voropchievici, previziuni complete

10 nov. 2022
Zodia care își va întâlni marea dragoste. Apare flacăra reală a iubirii. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță povești de dragoste intense, mister, dar și schimbări majore în viața mai multor semne zodiacale. Fiecare nativ are parte de provocările lui în zilele care vor urma. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada următoare. Sunt zodii aflate sub simbolul dragostei, dar și zodii învăluite într-o aură de mister.

Astfel, Balanțele sunt cele care au șansa să trăiască o poveste de dragoste fierbinte, pasională. Nativii acestei zodii trebuie să profite din plin de orice oportunitate care le iese în cale în perioada următoare, pentru că nu vor regreta.

”Balanţa îşi mai revine un pic, iar la cele tinere şi singure apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Sunt valabile recomandările şi pentru Balanţele adulte. Deci, dragoste pentru Balanţe”, spune numerologul.

Scorpionii pe de altă parte vor fi învăluiți de într-o aură de mister în următoarele zile. Nimeni nu îi poate descifra pe acești nativi, iar recomandat ar fi să stea departe de ei, măcar acum, pentru că nu este clar cum vor reacționa, indiferent de situație.

Zodia care trebuie evitată în următoarea perioadă

”Scorpionul are o săptămână de nu vă ştiu, nu vă cunosc, cu alte cuvinte o săptămână de silentio stampa, nu-l poate descifra nimeni săptămâna viitoare, este învăluit într-o aură de mister. Deci, evitaţi să intraţi cu ei în conjuncturi neplăcute, că Scorpionul te tot înţeapă şi te dă la o parte” adaugă Mihai Voropchievici.

Nativii din zodia Săgetător își pot schimba viața complet. Cei născuți sub acest semn zodiacal au parte de o suită de schimbări majore, iar începând cu această săptămână, lucrurile ar putea scăpa de sub control total în cazul lor.

”Săgetătorului i se tot anunţă demult o suită de schimbări majore şi va fi într-un viitor foarte apropiat, iar viitorul acesta începe luni”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.