Zodia care NU trebuie să plece de acasă în această zi! Mesajul de la rune. Mihai Voropchievici, previziuni complete

30 nov. 2022
Zodia care NU trebuie să plece de acasă în această zi! Mesajul de la rune. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop. Mihai Voropchievici le recomandă unor nativi să nu călătorească în niciun caz, iar altora să fie mai cumpătați, pentru că vor avea parte de mari dispute.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada următoare. Sunt zodii aflate în conflicte, în timp ce altele trebuie să se pregătească pentru schimbări majore în viața lor.

Balanțele spre exemplu nu trebuie să călătorească, sau cel puțin să nu plece prea departe de casă. Nativii acestei zodii vor avea parte de schimbări majore și trebuie să fie pregătiți din timp pentru ce va urma.

”Nativii din Balanță e indicat să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Să fiți pregătiți să întâmpinaţi schimbarea”, spune numerologul.

Schimbări se anunță și pentru Scorpioni, însă în cazul celor născuți sub acest semn zodiacal, lucrurile se arată a fi mai bune ca oricând.

Zodia care are parte de mari dispute

Acești nativi pot schimba fie locul de muncă, fie casa, iar oricum ar fi, beneficiile sunt doar ale lor.

”Scorpionii ar putea să se mute din casă sau să-şi schimbe serviciul. Vor acționa fantastic de favorabil pentru ceva ce-i interesează în problema care îi preocupă. Deci au niște acțiuni bine definite și cu efecte benefice scontate”, adaugă Mihai Voropchievici.

Pentru nativii din zodia Săgetător, numerologul anunță o bătălie furtunoasă, sau mai degrabă o dispută. Acești nativi trebuie să rămână calmi, indiferent de ce se va întâmpla.

Lucrurile se vor aranja într-un final, așa că o agitație suplimentară nu va schimba nimic și nici nu îi va ajuta.

”În schimb, uraganul vine acum pentru nativii din Săgetător. Este un semn de foc şi nu poate să stea liniştit, trebuie să explodeze. Este vorba de o bătălie furtunoasă sau mai puțin furtunoasă, dar va fi o dispută. Rămâneţi calmi, pentru că aşa totul se aranjează frumos”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.