Zodia care poate avea o cumpănă majoră. RUNELE transmit un avertisment. Mihai Voropchievici, previziuni complete

24 ian. 2023
Zodia care poate avea o cumpănă majoră. RUNELE transmit un avertisment. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță o cumpănă pentru anumiți nativi, dar și vești bune și schimbări majore în viața altor zodii în perioada următoare.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. Dacă unele zodii se bucură de schimbări majore, benefice în viața lor, iată că unii nativi trebuie să fie vigilenți.

Se anunță o perioadă în care anumite situații trebuie evitate pentru a nu fi în pericol. Acesta este cazul Balanțelor, care potrivit, horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici stau pe o pojghiță de gheață în zilele care urmează.

Nativii acestei zodii trebuie să fie foarte prudenți, avertizează numerologul, având în vedere riscurile la care ar putea să fie expuși.

”Balanţele stau pe o pojghiţă de gheaţă. Trebuie să fie foarte prudente”, spune Mihai Voropchievici.

Mai departe, pentru nativii din zodia Scorpion, runele aduc cadouri surpriză și poate chiar și bani. Mai mult de atât, cei născuți sub acest semn zodiacal urmează să primească și niște vești bune, deci îi așteaptă o săptămână de vis.

Zodia care are parte de bani și de un cadou surpriză

”Scorpionul va primi veşti bune şi poate primi cadouri surpriză sau bani”, adaugă numerologul.

Pentru Săgetători vine perioada schimbărilor. Acești nativi au șansa să își schimbe fie locul de muncă fie locuința, așa că au de făcut alegeri importante. ”Săgetătorul poate schimba serviciul sau locuinţa”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Nativii din zodia Rac au de dus o bătălie în zilele care urmează la fel ca și Taurii. Mare atenție însă. Dacă cei din urmă ajung involuntar în situații neplăcute, iată că Racii își faci singuri probleme.

Tocmai din acest motiv, cei născuți sub acest semn zodiacal riscă să aibă de pierdut în urma anumitor conflicte. Mai bine se gândesc de două ori deci, înainte să le înceapă, pentru că nu e perioada lor norocoasă, după cum spune numerologul Mihai Voropchievici.