Zodia care poate câștiga foarte mulți bani zilele acestea. Vine norocul peste ea, dar cu o condiție. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

19 ian. 2023
Zodia care poate câștiga foarte mulți bani zilele acestea. Vine norocul peste ea, dar cu o condiție. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

HOROSCOP Maria Sârbu. Am trecut deja de jumătatea săptămânii, iar lucrurile arată mai bine pentru zodii decât la început. Este o perioadă care se lasă cu multe deblocări, dar și schimbări cu impact pe termen lung. Așa că aveți mare grijă ce decizii luați pentru că vă pot marca profund.

Astrologul Maria Sârbu a realizat HOROSCOPUL complet pentru ultimele zile din această săptămână, oferind detalii deosebit de importante pentru fiecare zodie în parte. Previziunile complete le puteți urmări în clipul de mai jos.

HOROSCOP pe scurt pentru 4 zodii cu Maria Sârbu

Săgetător
Reușitele tale sunt de ordin intelectual. Mediul online și banii vor fi subiectele de bază ale acestei săptămâni. Multe dialoguri importante vei avea și tu, dar mai ales multe surprize care îți vor genera schimbări foarte bune!

Capricorn
După ce Mercur retrograd te-a răscolit, iată că din 18 Ianuarie te vei elibera de toate poverile lui. Aproape că te-ai deblocat pe toate planurile, dar munca nu e nici pe departe terminată! Proiecte financiare surpriză!

Vărsător
Ai de făcut pașii eliberării din jugul propriilor limitări. Începe o perioadă de mare valoare pentru tine și poți să te ridici în rang și în onoare. Tot ce ai de făcut de aici înainte sunt lucruri, proiecte și pași noi.

Pești
Pentru cea mai mare parte dintre nativi săptămâna aceasta și următoarele vor aduce eliberarea de probleme și soluțiile cele mai bune. Nevoia de prieteni va fi și ea un factor important pentru Pești. E vremea schimbării pentru a ieși din stările de nervi în care te afundasei cam tare în ultima perioadă!