Zodia care poate pierde enorm de mulți bani. Trebuie să evite aceste activități. Urania previziuni complete pentru acești nativi

18 oct. 2022
Zodia care poate pierde enorm de mulți bani. Trebuie să evite aceste activități. Urania previziuni complete pentru acești nativi

Horoscop. Avertisment din partea astrologului Urania pentru aceste zodii. Pot apărea probleme de sănătate la cei care se așteaptă mai puțin și este nevoie de mai multă atenție la activitățile zilnice.

Conform horoscopului prezentat de Urania, săptămâna aduce surprize pentru foarte multe zodii. Vărsătorii au șansa de a primi un spor de intuiție. Nativii acestei zodii vor reuși să se exprime mai bine ca oricând, iar asta îi va ajuta de minune la locul de muncă și nu numai.

”Moment foarte bun pentru cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare și care vor fi ajutați de un spor de inteligență, de intuiție, de fler, de capacitate de exprimare specifică genului pe care îl practică”, spune astrologul.

Nativii din zodia Capricorn în schimb trebuie să fie atenți la sănătate. Cei născuți sub acest semn zodiacal nu trebuie să se solicite prea mult, în special când vine vorba de mâini sau de picioare. În caz de excese, probleme grave pot apărea.

Zodia care trebuie să găsească un echilibru

”Din punctul de vedere al sănătății, momentul poate solicita brațele și mâinile prin intermediul sistemului nervos periferic și al musculaturii/osaturii, mai ales dacă se vor face excese”, adaugă Urania.

Peștii trebuie să găsească un echilibru în perioada următoare. Acești nativi au de făcut alegeri importante pentru a obține ceea ce își doresc. De asemenea, au nevoie de o abordare inteligentă față de interesele personale.

”Echilibru între dorințele personale, aspirațiile nativului și condițiile materiale reale, concrete; abordare inteligentă, protectivă față de interesele personale, vădind o corectă evaluare de sine”, mai spune astrologul Urania.

Scorpionii trebuie să se pregătească pentru un val de cheltuieli. Apar câteva probleme care le vor da ceva bătăi de cap acestor nativi în săptămâna ce urmează, mai spune Urania, care recomandă atenție la aceste aspecte.