Zodia care poate pierde mulți bani! Atenție, trebuie să vă cereți drepturile, altfel va fi rău! Urania, previziuni complete pentru aceste zodii

06 nov. 2022
Zodia care poate pierde mulți bani! Atenție, trebuie să vă cereți drepturile, altfel va fi rău! Urania, previziuni complete pentru aceste zodii

Horoscop. Urania vine cu vești bune, dar și rele pentru anumite zodii. Sunt nativi care devin nehotărâți, în timp ce alții ar putea fi invadați de un val de ranchiună și de resentimente.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru următoarea perioadă. Unele zodii nu o duc deloc fabulos, însă cu puțină răbdare și pregătirile, lucrurile vor putea reveni la normalitate.

Racii spre exemplu se vor confrunta cu anumite situații în care vor realiza că toate posibilitățile lor sunt restrânse. Nativii acestei zodii vor să își revendice banii cuveniți, dar și avantajele materiale stabilite la un moment dat.

”Situații care le limitează sau le restrâng Racilor posibilitățile de acțiune și inițiativă în apărarea drepturilor bănești cuvenite, a avantajelor materiale cerute sau a drepturilor patrimoniale revendicate”, spune astrologul.

Nativii din zodia Leu în schimb vor primi mesaje subliminale. Lucrurile se complică pentru cei născuți sub acest semn zodiacal în zilele ce urmează. Se anunță o perioadă plină de antipatii, dar și ranchiună, iar totul va fi cât se poate de vizibil.

Zodia care nu știe ce trebuie să facă. E nehotărâtă

”Dialoguri curente în care se vor strecura accente de ostilitate, de ranchiună, de antipatie; cooperări greoaie, resentimente mocnite, dar vizibile, prin mesajele subliminale”, adaugă Urania.

În cazul Fecioarelor, nehotărârea predomină în aer. Cei născuți sub acest semn zodiacal nu știu cum să se mai comporte atunci când primesc anumite informații referitoare la familia lor.

De asemenea, vor ajunge într-un punct în care nici măcar nu știu dacă este sau nu nevoie să mai facă ceva.

”Nehotărâre cu privire la atitudinea pe care ar trebui să o adopte nativul în fața unor informații (situații) care privesc familia din care provine (părinți, rude în vârstă); acesta nu va ști dacă este bine să se implice și nici calea prin care ar putea să o facă”, mai spune astrologul Urania.