Zodia care poate pierde totul. Nu luați decizii în această perioadă. Urania, previziuni complete

06 dec. 2022
Zodia care poate pierde totul. Nu luați decizii în această perioadă. Urania, previziuni complete

Horoscop. Urania anunță o perioadă plină de erori, dar și de nemulțumiri pentru multe dintre zodii. Alți nativi în schimb riscă să se confrunte cu o mare dezamăgire, avertizează astrologul.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru zilele următoare. Fiecare zodie va fi pusă în dificultate, pe mai multe planuri, iar vestea bună e că mai există și o cale de mijloc.

Berbecii spre exemplu riscă să fie păcăliți. Nativii acestei zodii primesc niște informații care la prima vedere par contradictorii. Tocmai din acest motiv, mai bine ar cerceta înainte de a crede, pentru că riscă să fie puși în fața unor erori destul de mari.

”Posibile informații contradictorii care pot veni mai ales din străinătate și care trebuie atent verificate pentru a nu perpetua niște erori de înțelegere”, avertizează astrologul.

Pentru nativii din zodia Taur, Urania anunță o perioadă de nemulțumire. Cei născuți sub acest semn zodiacal poartă diferite discuții care nu le vor face deloc plăcere. De asemenea, sunt șanse să se simtă destul de inconfortabil în zilele care urmează.

Zodia care va fi nemulțumită

”Informații care nemulțumesc prin mesajul lor; conversații presărate cu accente critice; dialog cu persoane lipsite de politețe sau antipatice ori ostile nativului, ceea ce îi provoacă acestuia o justificată stare de disconfort”, adaugă Urania.

Gemenii pe de altă parte, au mai multă inspirație ca oricând. Acești nativi își doresc lucruri noi, însă planurile lor sunt destul de nerealiste.

Recomandat ar fi să cântărească bine riscurile înainte de a lua o decizie, pentru că există șanse mari de nereușită, iar de aici, pot apărea și alte probleme care cu siguranță nu le vor aduce o plăcere celor născuți sub acest semn zodiacal.

”Idei, inspirație, dorință de nou; atenție însă că nu toate planurile sunt realiste sau merită asumarea unui risc existențial în aceste momente. E de meditat pe îndelete”, mai spune astrologul Urania.