Zodia care poate rămâne fără job. Se întâmplă lucruri neașteptate. Mariana Cojocaru, previziuni complete

07 feb. 2022
Zodia care poate rămâne fără job. Se întâmplă lucruri neașteptate. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Unele semne zodiacale trebuie să se pregătească atât pentru lucruri bune cât și pentru cele rele. Astrologul Mariana Cojocaru anunță o perioadă plină de surprize pe toate planurile.

Vărsătorii nu au de ce să aibă aibă temeri în următoarea perioadă, în special cei care știu ce își doresc și au ajuns la nivelul la care visau. Sunt protejați din multe puncte de vedere, iar Saturn are planuri importante pentru ei, care s-ar putea concretiza în următoarea perioadă.

”Este un an al constrângerilor pentru că Saturn rămâne acolo şi va face cuadratură cu axa karmică din Taur şi Scorpion. Constrângerile nu îi vizează pe Vărsătorii responsabili, agili, şi care au ajuns la un nivel de performanţă de top. Pentru că, spuneam de la început, Saturn are nişte planuri.

Cei care au ajuns la această maturitate sunt mai protejaţi. Cei care nu au ajuns la un astfel de nivel pot avea probleme în 2022”, spune Mariana Cojocaru.

Zodia care va suferi un blocaj

În timp ce Vărsătorii sunt foarte bine aspectați, nativii acestei zodii trebuie să fie pregătiți. Astrologul Mariana Cojocaru spune că Peștii ar urma să se confrunte cu câteva blocaje.

Cu alte cuvinte,  deși Jupiterul este o planetă a norocului, lucrurile vor fi puțin forțate la început de an, iar asta s-ar putea resimți în viețile lor.

”Peştii au în anul 2022 ambii patroni în constelaţia lor. Pe de o parte Neptun, care a fost şi în anii trecuţi şi va intra şi Jupiter. Jupiter, în general, este considerată planeta norocului, la modul general. Acest Jupiter va face aspect de cuadratură la început de an cu Lilith din Gemeni, zodii duble, cu Marte din Săgetător şi forţează norocul”, spune astrologul.

Mariana Cojocaru le recomandă Peștilor să fie pregătiți pentru ceva neașteptat care ar urma să îi afecteze pe plan financiar.

”Cel mai bine ar fi să îşi pună protecţie într-un astfel de an ca să nu se întâmple ceva neaşteptat ca să le afecteze bunurile acumulate. Cariera poate să fie în impas”, adaugă Mariana Cojocaru.