Zodia care poate rămâne singură. Conflicte mari în relația de cuplu. Mariana Cojocaru, previziuni complete

01 dec. 2022
Zodia care poate rămâne singură. Conflicte mari în relația de cuplu. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Horoscop. Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru anul 2023. Unii nativi nu au cale de scăpare și riscă să se confrunte cu tensiuni majore în relația de cuplu.

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre ce îi așteaptă pe nativii din zodia Pești în 2023. Se pare că anumite conflicte vor fi la ordinea zilei.

Tocmai din acest motiv, astrologul vine și cu o serie de sfaturi. Se pare că partenerul Peștilor are câteva lucruri care în nemulțumesc complet.

Indiferent de ce se va întâmpla însă, Mariana Cojocaru le recomandă nativilor acestei zodii să fie calmi și diplomați și să nu se consume prea mult.

”Provocările de care ai parte pe plan familial nu vin, surprinzător, din partea celor dragi ai casei, ci din direcția rudelor partenerului care par să aibă un dinte împotriva ta. Meciurile dintre voi s-ar putea să fie mai puțin amicale decât în anii trecuți, dar dacă iei atitudine, cu siguranță va fi mai bine între voi decât în ultima perioadă.

În primul trimestru al anului, nu se prefigurează mari surprize pe acest plan, indiciu cum că atmosfera din căminul personal, dar și cele părintești al tău și al partenerului este liniștită și nu-ți pregătește nimic. Oricare ar fi situația însă, nu preda armele atât de ușor. Sau mai bine fă-o, dar asigură-te că ai asupra ta o doză mare de diplomație”, avertizează astrologul.

Zodia care va avea un 2023 extrem de dificil

În cel de-al doilea trimestru al anului 2023, lucrurile nu se vor rezolva, ci din contră. Pot exista probleme în relația cu socrii, iar mai apoi, unul dintre copii ar putea avea probleme de sănătate în perioada verii.

Totuși, cei născuți sub acest semn zodiacal pot face ceva, dacă sunt evident, atenți.

”În al treilea trimestru al anului, se prea poate ca unul dintre copii să sufere de o anumită problemă de sănătate care să vă facă mijlocul verii, dar mai ales luna iulie, nu tocmai cea mai fericită. Poate că dacă ai petrece mai mult timp cu el/ea și ai încerca să înțelegi cauzele emoționale ale afecțiunii, ai putea să-l/o ajuți mai mult decât credeai”, adaugă Mariana Cojocaru.

Iar problemele nu se opresc aici. Astrologul anunță un 2023 extrem de dificil pentru Pești, atât pe plan personal, familial, dar și casnic.

Asta nu înseamnă însă că nativii acestei zodii nu pot face nimic. Este important să fie cumpătați și să încearcă să îi înțeleagă și pe cei din jurul lor, dacă, desigur, mai vor să salveze ceva.

”Te așteaptă un an 2023 destul de dificil pe plan familial și casnic, dar nu între-atât de complicat încât să te pierzi cu firea și să nu mai știi ce să faci. Păstrează-ți cumpătul, caută să-i înțelegi pe cei dragi ai tăi și ai partenerului și vei vedea că lucrurile vor evolua totuși într-o direcție potrivită”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.