Zodia care poate suferi un accident. Atenție la aceste semne! Mariana Cojocaru, previziuni complete

13 nov. 2022
Zodia care poate suferi un accident. Atenție la aceste semne! Mariana Cojocaru, previziuni complete

Horoscop. Mariana Cojocaru îi avertizează pe acești nativi. Există riscul de accidente, dar și de discuții extrem de aprinse în perioada care urmează.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru luna noiembrie. Se anunță o perioadă dificilă pentru nativii din zodia Gemenii avertizează aceasta.

Cei născuți sub acest semn zodiacal resimt o presiune imensă. Există riscul să se accidenteze și de asemenea, pot acumula și câteva regrete.

”Gemenii au un destin în perioada următoare care e exact ca o bombă pe cale să detoneze. Fiind o presiune atât de mare, Gemenii trebuie să fie atenți. În primul rând, există riscuri de accidente, riscul de a spune lucruri pe care foarte repede să le regrete, că vorbim de o zodie dublă”, spune astrologul.

Nativii acestei zodii riscă să fie puși în situații în care agresivitatea verbală și cea fizică să fie prezentă. Tocmai din acest motiv, este nevoie de mai multă vigilență.

Zodia aflată în fața unor presiuni mari

Presiunea nu poate să fie evitată, însă sunt momente în care Gemenii pot contracara anumite atacuri. Mariana Cojocaru le mai recomandă acestor nativi să nu ia decizii atunci când sunt furioși și să se gândească de două ori înainte de a face o mișcare, în luna noiembrie, pentru că riscurile sunt foarte mari.

De asemenea, atenție mare și la sănătate, avertizează astrologul.

”Mai există tensiunea care ține de agresivitatea verbală, agresivitatea mentală care e foarte importantă și, la fel, agresivitatea fizică. Prin urmare, Gemenii trebuie să fie mai atenți ca niciodată, pentru că presiunea aceasta îi poate pune în situații nu foarte simple, ci chiar foarte delicate și care într-un final, le-ar putea afecta chiar sănătatea.

Tensiunea aceasta cu sabia lui Damocles deasupra capului îi poate pune în situații în care să ia decizii la mânie, deci trebuie să fie atenți la autocontrol”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.