Zodia care poate suferi un accident grav în următoarele zile. Evitați aceste situații pentru a ocoli cumpăna! Mariana Cojocaru, previziuni complete

23 ian. 2023
Zodia care poate suferi un accident grav în următoarele zile. Evitați aceste situații pentru a ocoli cumpăna! Mariana Cojocaru, previziuni complete
Sursa foto: Captură video.

Horoscop. Mariana Cojocaru anunță un 2023 complicat și plin de provocări pentru anumite zodii. Pot avea loc accidentări serioase, iar ăsta ar putea fi doar începutul. 

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru anul 2023 și se pare că unii nativi trebuie să fie cu ochii în patru în următoarele luni de zile.

Este vorba despre Fecioare, care sunt afectate direct de Marte și de Mercur Retrograd. Nativii acestei zodii care au copii trebuie să fie atenți la alegerile pe care cei mici le fac.

De cealaltă parte, Fecioarele singure trebuie să fie atente la ele, pentru că există riscul să se accidenteze și mai mult de atât, pot ajunge să dezamăgească oameni sau să facă anumite lucruri care nu le convin deloc.

”Fecioarele trebuie să gândească în primul rând că la debut de an avem un Marte retrograd în Gemeni şi mai avem un Mercur retrograd. Prin urmare, fiți cu ochii pe copii ca pe butelii. Copiii sunt prioritari, dar pot fi chestiuni legate de destinul lor, de viitorul copiilor, de ceea ce ar putea să ascundă copiii.

Dacă e să privim lucrurile din acest punct de vedere, aș spune că Fecioarele trebuie să fie atente, că poate exista riscul de accidente, de a te amăgi și de a te complace în niște lucruri pe zona businessului, a studiilor”, avertizează astrologul.

Zodia care trebuie să se gândească de două ori când ia o decizie

Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să se gândească de două ori în 2023 înainte de a lua decizii, iar odată cu acest lucru, vor ajunge să se cunoască mai bine și să se autodisciplineze.

Chiar dacă anul 2023 nu va fi așa cum au visat, în final, roadele vor fi culese, adaugă Mariana Cojoacru.

”Deci trebuie să gândească de două ori înainte de a face o mișcare sau de a trage o concluzie sau a lua o decizie. Este un an în care, pe ansamblu, vor face în așa fel încât să afle mai multe despre ei, să se autodisciplineze.

Aşadar, Fecioarelor, trebuie să gândiți cum vă așterneți într-un astfel de an ca să vă fie mai bine”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.